Ovo su najužasnije stvari koje ljudi rade u restoranima

Ako često posećujute kafiće i restorane, sigurno ste primetili koliko ima iritantnih gostiju. Neke navike su iritantne bezmalo svima, ali ih mnogi ipak ne menjaju. Pročitaje šta najviše nervira posetioce ugostiteljskih objekata i proverite da li ste krivi za jedan od ovih greha.

Ovo-su-najuzasnije-stvari-koje-ljudi-rade-u-restoranima

URLANJE

Razgovor ovih gostiju čuju i ljudi tri stola od njih, kuvari u kuhinji, gosti za barom i oni u susednom kafiću. Razgovor je obavezno pun vulgarnih šala ali to ovi ljudi kao da ne razumeju, pa nastavljaju da se dovikuju kao preko brda.

BAHATOST

Svi znamo one goste koji dolaze samo da bi bili viđeni, naručuju šampanjac tako da ih svi čuju i obavezno traže i prskalice u šampanjcu. Šalju pića devojkama duplo mlađim od njih ili im dobacuju i sablažnjavaju se što nema Perrier vode.

SNOBOVI

U restoranu nacionalne kuhinje traže bele kobasice sa himalajskom solju, u ribljem restoranu pored Dunava kukaju što moraju da jedu ovu zagađenu ribu umesto San Pjera, koriste svaku priliku da napomenu kako su se onomad najeli u Ric Karltonu, objašanjavaju kuvarima kako da spreme jelo…

PONIŽAVANJE KONOBARA

Mnogi dolaze u restoran samo da bi se igrali Davida i Golijata. Naime, ovi ljudi su bezobrazni prema konobarima i koriste svaku priliku da ih ponize i maltretiraju. Ako im se ne dopada salveta, glasno demonstriraju da je beskorisna, pitaju na šta to liči, kao da ih je konobar birao. Dižu frku zbog temperature vina, koja je sasvim po instrukcijama proizvodjaca, zovu konobara “klinac” ili “dečak” iako ovaj ima 40 godina i uopšte, čine situaciju neprijatnom i konobarima i svima u okolini.

Šta Vas iritira u našim restoranima?

Podeli sa prijateljima
Podeli na Twitter
Podeli na Linkdin
Podeli na Pinterest
 
Prikaži
Podeli na Facebook
Podeli na Twitter
Podeli na Goole +
Podeli na Linkdin
Podeli na Pinterest
Sakrij