Bašta Gaučosa

Info i besplatne rezervacije na 062 780 100 i 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

bašta gaucosa

Kontakt: 062 780 100
Kontakt: 062 780 300
Adresa: Dunavska 17a, Beograd

Program Bašte Gaučosa

Pozovite nas za aktuelni program

O Bašti Gaučosa

Bašta Gaučosi je letnja verzija popularne kafane Gaučosi i na istoj je adresi. U oazi bašte Gaučosi preko dana moćićete da uživate u dobroj kafi, a uveče u koktelima, kada se bašta Gaučosi pretvara u kafanu.

Ovog leta srce Dorćola i Beograd postaće bogatiji za još jednu tropsku i zelenu oazu kojoj će retko ko moći da odoli. Preko dana možete uživati pored palmi u oazi mira napravljenoj samo za vas i vaše potrebe, a uveče ćete moći da se pridružite džungli bašte Gaučosa i nastaviti da uživate u kvalitetnom kafanskom provodu na istom mestu punom pozitivne energije i sjajne atmosfere koja garantuje lud provod.

Kao i do sada tako i od sada, najveća imena srpske muzičke scene gostovaće u bašti Gaučosi i ove sezone. Najbolji provod rezervisan je za petak i subotu, ali ćete takođe imati još nekoliko dana u nedelji rezervisano za to. Kapacitet kafane na otvorenom je 500 ljudi. Rezervacije možete izvršiti pozivom na broj 062/780-100.


Galerija Bašte Gaučosa

Podeli sa prijateljima

Kako do bašte Gaučosa?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Dunavska 17a, Beograd, Bašta Gaučosi
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij