Doručak u restoranu Despacito

dorucak-u-restoranu-despacito

Dobro je poznata činjenica da je doručak najbitniji obrok u toku dana, a ukoliko postoji mogućnost da doručak bude poslužen u udobnoj i prijatnoj bašti, onda je to garancija za uspešan dan!

U restoranu Despacito je u toku specijalna ponuda za doručak – uz svaki naručeni obrok, dobijate BESPLATNO PIĆE PO IZBORU – kafu, čaj, mleko, jogurt ili sok od pomorandže.

U ponudi je veliki izbor jela za doručak, bilo da se opredelite za jaja, američke palačinke, prženice ili pak neko tradicionalno jelo napravljeno na poseban način, kao što su na primer, popara ili kačamak, bićete oduševljeni harmonijom ukusa, a ova ponuda važi SVAKOG DANA OD 8 do 13h!

Pored ostalog, u našem jelovniku za doručak možete naći AMERIČKE PALAČINKE u sledećim kombinacijama: losos sa krem sirom i vlašcem, sa pršutom i musom od ajvara i sa šumskim voćem, medom i kestenom. Prženice se služe u slatkoj varijanti sa medom, džemom od kajsija i puterom, ili u slanoj varijanti, sa šunkom, sirom i ajvarom. U ponudi je takodje i PREMIUM OMLET, kao i JAJA NA OKO u kombinaciji po Vašem izboru, sa slaninicom, šunkom, sirom ili kačkavaljem. Takodje, u restoranu Despacito možete probati poparu sa mladim sirom, kajmakom i trljanicom, kačamak sa slaninicom, ali i palentu sa mladim sirom i kajmakom.

Restoran Despacito je pravi izbor za prvi obrok u toku dana! Očekujemo Vas u A bloku, Jurija Gagarina 20đ.

Rezervišite svoje mesto na telefon 062/780-300.

Podeli sa prijateljima
 
Prikaži
Sakrij