Evo zašto neće da te puste u klub (i kako da to promeniš)

Mnogi momci muku muče sa obezbeđenjem u klubovima. Spremaju se cele nedelje, raduju se provodu, smišljaju fore da smuvaju ribe i onda im svi snovi potonu kada im ogromni lik na vratima kaže „nema mesta“. To je prilično frustrirajuće, ali ima leka. Sajt Reserve je tu da vam pomogne da sledeću put uđete.

5-saveta-za-uspesan-poslovni-rucak

NAPRAVI REZERVACIJU

Iako možda nemaš love za separe, ako ostaviš neki barski sto i sa drugarima podeliš račun za flašu vina, nema šanse da te ne puste. Čim ti je ime na listi, ulaziš u klub.

OBUCI SE PRISTOJNO

Ne možeš ni da očekuješ da te puste u klub ako si došao u trenerci ili nekim starim farmerkama. Opet, ako su razlog finansije, obuci običnu crnu majicu i tamne farmerke bez detalja, starke ili neku drugu pristojnu obuću, stavi parfem, istuširaj se i izgledaćeš reprezentativno. Dobri frajeri ulaze.

NE DOLAZI PIJAN

Ni jedan face control neće pustiti pijanog momka iz dva razloga: jedan je što neće potrošiti mnogo novca, jer je već pijan, a drugi što će pijani momak verovatno praviti probleme. O drogama da ne razgovaramo.

PONAŠAJ SE PRISTOJNO

Reci dobro veče. Koliko god strašno delovali bilderi na vratima, i oni su ljudi i cene da budu tretirani tako. Znači, preskoči mrštenje. Jednom kada te ne puste u klub, a ti kreneš da se ponašaš kao Roki Balboa, garantuješ sebi da te neće pustiti nikad više, osim ako klub ne promeni obezbeđenje.

Srećno!

Podeli sa prijateljima
 
Prikaži
Sakrij