Kuda u provod sredom?

splav sindikat

Jeste li spremni za lud provod i to sredinom nedelje? Nemojte da vam dani prolaze, a da vi ne đuskate i da se ne zabavljate na nekom super cool mestu uz odličnu muziku. Ekipa sajta www.reserve.rs vam daje nekoliko predloga gde možete da đuskate i fenomenalno se provedete ove srede:

  • Sreda veče uz Peđu Medenicu na splavu River, zvuči fenomenalno, zar ne? Nemojte propustiti priliku da đuskate i da se vrhunski provedete uz fenomenalnu muziku na ovom popularnom beogradskom splavu.
  • Na popularnom splavu Na vodi Teatro ludu zabavu ove srede prave mladi pevači Denis Ibrahimović i Marijana Jukić. Okupite ekipu i pravac na mesto vrhunskog provoda.
  • Ukoliko ste ljubitelj splava Amsterdam i volite atmosferu na ovom splavu onda je ova sreda idealan dan kada možete žurkovati. Goste na ovom splavu zabavljaće bend Las Ninas.

· Imamo divne vesti za sve ljubitelje rok muzike! Baš ove srede možete uživati u pravoj rok muzici, u hitovima koji nemaju rok trajanja, koje svi vole. Dođite na splav Port by Community i uživajte u muzici Riblje Čorbe. Uživaćete!

Ne razmišljajte dugo, odlučite se što pre. Pozovite prijatelje i pravac na žurku, a pre toga okrenite 062/780-100 i rezervišite svoja mesta.

Podeli sa prijateljima
 
Prikaži
Sakrij