Luda žurka – splav Na vodi Teatro

teatro na vodi

Spremite se za lud provod! Krenite od srede u noćne izlaske, okupite ekipu i pravac na mesto gde je provod vrhunski. Preporučujemo vam da ove srede žurkujete na novom splavu Na vodi Teatro. Uživaćete kao nikada do sada!

Ove srede vaši domaćini biće mlada ZvezdaGranda, Denis Ibrahimović i mlada pevačica Marijana Jukić. Ne propustite priliku da uživate u muzici ovih fenomenalnih pevača, đuskajte sa svojim prijateljim na žurci koja će sigurno biti fenomenalna.

Splav Na vodi Teatro se nalazi na mestu nekadašnjeg splava Kafana na vodi i potpuno je renoviran, te smo sigurni da ćete biti oduševljeni izgledom ovog splava. Bitno je napomenuti da ovaj splav predstavlja letnju verziju popularnogkluba Teatro. Ukliko ste se provodili u ovom klubu onda znate kakav provod možete očekivati i ove srede.

Iako je relativno nov splav, splav Na vodi Teatro postao je omiljeno mesto za provod među svim generacijama. Ova sreda je dan kada ćete uživati u fenomenalnoj zabavi i odlučnoj atmosferi koju će za vas prirediti Denis Ibrahimović i Marijana Jukić .

Dođite na splav Na vodi Teatro, uživajte sa svojim prijateljima, a pre toga okrenite 062-780-100 i što pre rezervišite svoja mesta.

Podeli sa prijateljima