Restoran Đorđe – mesto za vrhunske specijalitete

Restoran Đorđe veoma je popularan restoran u Beogradu. Poznat je po svojim vrhunskim specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje. Tim kuvara u restoranu Đorđe već decenijama pravi gastronomske specijalitete spemljene od pažljivo biranih i kvalitetnih sastojaka.Smešten u jednoj od najlepših vila u gradskom ambijentu, restoran Đorđe kombinuje moderne i tradicionalne aspekte na diskretan način – kvalitetom po kom je i Beograd veoma poznat.

Restoran Đorđe savršeno je mesto za organizovanje intimnih venčanja. Četiri odvojene sobe i oblasti idealne su za organizovanje i ostalih bitnih događaja poput krštenja, rođendana, proslava firme…

 

 

restoran djordje

restoranu Đorđe svaki dan započinje se sa odličnim doručkom i izborom najfinijih poslastica. Supe sa domaćim rezancima i krem supe neverovatnog ukusa u restoranu Đorđe otkrivaju svet bogatstva ukusa i aroma. Svi specijaliteti su pravljeni od mesa vrhunskog kvaliteta, a sirevi i meso donose se iz zatvorenih delova Srbije i Evrope. U restoranu Đorđe salate su umetnička dela, a rižoto uzima mnogo veštine i najbolje sastojke.

Testa i paste najbolji su kada su pravljeni od najsvežijih jaja, najfinijeg brašna u dodiru sa pravom strašću za dobrom hranom, a baš takvu vrstu testa i paste naćićete u restoranu Đorđe. Priprema najfinijih delikatesa koje donose uspomene na najukusniju hranu iz detinjstva počinje pre zore, a specijaliteti naših baka za restoran Đorđe su inspiracija kojoj se pruža nezaboravan šarm.

Podeli sa prijateljima
Podeli na Twitter
Podeli na Linkdin
Podeli na Pinterest
 
Prikaži
Podeli na Facebook
Podeli na Twitter
Podeli na Goole +
Podeli na Linkdin
Podeli na Pinterest
Sakrij