Restoran Đorđe – mesto za vrhunske specijalitete

Restoran Đorđe veoma je popularan restoran u Beogradu. Poznat je po svojim vrhunskim specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje. Tim kuvara u restoranu Đorđe već decenijama pravi gastronomske specijalitete spemljene od pažljivo biranih i kvalitetnih sastojaka.Smešten u jednoj od najlepših vila u gradskom ambijentu, restoran Đorđe kombinuje moderne i tradicionalne aspekte na diskretan način – kvalitetom po kom je i Beograd veoma poznat.

Restoran Đorđe savršeno je mesto za organizovanje intimnih venčanja. Četiri odvojene sobe i oblasti idealne su za organizovanje i ostalih bitnih događaja poput krštenja, rođendana, proslava firme…

 

 

restoran djordje

restoranu Đorđe svaki dan započinje se sa odličnim doručkom i izborom najfinijih poslastica. Supe sa domaćim rezancima i krem supe neverovatnog ukusa u restoranu Đorđe otkrivaju svet bogatstva ukusa i aroma. Svi specijaliteti su pravljeni od mesa vrhunskog kvaliteta, a sirevi i meso donose se iz zatvorenih delova Srbije i Evrope. U restoranu Đorđe salate su umetnička dela, a rižoto uzima mnogo veštine i najbolje sastojke.

Testa i paste najbolji su kada su pravljeni od najsvežijih jaja, najfinijeg brašna u dodiru sa pravom strašću za dobrom hranom, a baš takvu vrstu testa i paste naćićete u restoranu Đorđe. Priprema najfinijih delikatesa koje donose uspomene na najukusniju hranu iz detinjstva počinje pre zore, a specijaliteti naših baka za restoran Đorđe su inspiracija kojoj se pruža nezaboravan šarm.

Podeli sa prijateljima
 
Prikaži
Sakrij