Riblja Čorba na splavu Port by Community

splav port

Jeste li spremni za mega iznenađenje? Držite se dobro! Ove srede vas očekuje luda i nezaboravna žurka na splavu Port by Community uz jednu od najpopularnijih rok grupa, uz čuvenu Riblju Čorbu! Uživaćete kao nikad do sada!

Ljubitelji rok muzike, fenomenalnih tekstova Bore Đorđevića ovo je prava prilika da uživate i đusake uz hitove koji nemaju rok trajanja. Okupite ekipu i pravac na popularni splav Port by Community i uživajte u rok muzici koja je obeležila poslednje decenije dvadesetog veka. Garantujemo da ćete uživati u pesmama kao što su Gde si u ovom glupom hotelu, Avionu slomiću ti krila, Amsterdam …ali i mnogim drugim popularnim pesmama ove čuvene grupe. Nemojte propustiti priliku da izađete i ove srede uživate na splavu Port by Community, okupite ekipu i pravac u lud provod.

Sigurni smo da ste oduševljeni programom koji samo za vas sprema čuvenji splav Port by Community, budući da je ovaj splav jedini gde možete uživati u rok muzici i to uživo. Upravo zbog toga što svoj program prilagođava potrebama i željama svojih gostiju splav Port by Community je za jako kratak vremenski period postao omiljeno mesto za provod i noćne izlaske.

Iskusite čari provoda na ovom splavu, uživajte u muziciRiblje Čobre, a pre toga okrenite 062-780-100 i rezervišite svoja mesta.

Podeli sa prijateljima
 
Prikaži
Sakrij