Slađa Allegro napravila lom na Riveru

 

splav river

Nedelja je u Beogradu počela više nego spektakularno budući da je već ponedeljak veče bio rezervisan za nastupe fenomenalnih pevača. Splav River je ovog ponedeljka bio centar beogradskih dešavanja budući da je na njemu nastupala fenomenalna Slađa Allegro i napravila ludu žurku koja je trajala do ranih jutarnjih časova.

Već je samo veče obećavalo ludu zabavu na splavu River. Stizali su VIP-ovici čija je namera bila da uživaju u muzici popularne Slađe AllegroSplav River postao je krcat, a atmosfera sve vrelija, potom je stigla i ona, zvezda večeri. Slađa je sve prisutne oduševila svojim zanosnim izgledom, te je nakon poziranja fotoreperterima ušla na splav spremena da napravi fenomenalnu žurku. U toj nameri je naravno i uspela. Iz minuta u minut su se nizali hitovi ove poznate pevačice te je ceo River pevao u glas dobro poznate pesme poput Jelen, Kraljica, Afrika, Hrabro srce, Vatra i kiša…ali i mnoge druge. Žurka je bila više nego fenomenalna, a svi su tokom čitave večeri đuskali i pevali.

Slađa Allegro napravila je više nego fenomenalan provod, River je goreo od pozitivne energije. Budite i vi deo neke sledeće lude žurke, okrenite 062-780-100 i rezervišite svoja mesta.

Podeli sa prijateljima

Ostavite odgovor

 
Prikaži
Sakrij