Sreda veče na splavu Amsterdam

 

splav amsterdam

Otpočnite vikend pre njegovog početka, počnite da izlazite još u sredu veče, povedite svoju ekipu i đuskajte na splavu Amsterdam uz bend Las Ninas, provešćete se više nego fenomenalno.

Splav Amsterdam je jedan od najpopularnijh beogradskih splavova i godinama unazad predstavlja mesto koje sve generacije obožavaju. Ovaj popularni splav se nalazi na Zemunskom keju, na obali Dunava, u blizini Hotela Jugoslavija, te je savršeno mesto za odmaranje preko dana, ali i za večernji izlazak.

Beograđani obožavaju ovaj splav jer se preko dana ovaj splav pretvara u restoran u kome možete uživati u ukusnijoj hrani i piću sa prijateljima. Oduševiće vas enterijer splava, hrana je više nego ukusna, osoblje je jako prijatno, a usluga više nego vrhunska. Dođite, nemojte propustiti priliku da probate ukusnu hranu i uživajte u ambijentu splava Amsterdam.

Popularni splav Amsterdam se uveče pretvara u mesto vrhunskog provoda, budući da su žurke više nego fenomenalne, te su zbog toga i jako posećene. Na žurkama koje se organizuju na splavu Amsterdam goste zabavljaju vrhunski izvođači, a ove srede ludu zabavu će napraviti bend Las Ninas . Nemojte propustiti ludu žurku.

Splav Amsterdam , žurka ove srede- savršen provod. Okrenite 062- 780-100 i rezervišete svoja mesta što pre.

Podeli sa prijateljima
 
Prikaži
Sakrij