Šta kupiti devojci za Novu godinu?

Iako Nova godina, odnosno doček, jesu dobre prilike za odličan provod, mnogima ipak zadaju glavobolju iz mnogih razloga. Treba smisliti gde za doček, kupiti poklone najbližima, smisliti šta obući za Novu godinu… Zbog toga se dešava i malo nervoze pred doček, ali se uglavnom 1. januara svi budimo srećni ili malo mamurni. Neki malo više.

Ipak, ono što vam stvarno malo uništi doživljaj dočeka Nove godine jeste devojka koju kad pitate šta je bilo, ona kaže „ništa“. Stvar je u tome da ste zaboravili novogodišnji poklon.

Reserve je odlučio da vam pomogne oko izbora

a Christmas gift

Važna je pažnja – najbitnije je da ona vidi da ste se vi potrudili.

Zato se potrudite da novogodišnji poklon lepo i upakujete. Bez obzira u koji klub idete za doček i kakav je zapravo poklon, ako ga ubacite u neku najlonsku kesu, kao da ga niste ni kupili. Očekujte prevrtanje očima. Zato zamolite prodavačicu da novogodišnji poklon lepo spakuje ako već niste vični i napište lepu čestitku. Ako ne možete ni čestitku da smislite, skinite lep citat sa interneta i napišite u čestitci.

Ideje

Ako imate malo više novca u budžetu, kupite joj neki lep nakit, parfem ili možda lepu torbu. Pitajte drugaricu da ide sa vama u šoping. Ako imate nešto manji budžet, kupite joj dobar losion za telo, celodnevni spa tretman preko raznih sajtova za popuste, karte za pozorište ili smislite odličan provod za doček 2019.

Ako baš loše stojite sa novcem trenutno, narežite joj CD sa muzikom koju vezujete za nju, album sa vašim fotografijama, pretvorite vašu fotku u sliku preko raznih programa i odštampajte u velikom formatu – upotrebite maštu.

Bitno je da u ovu Novu 2019. uđemo srećni i zaljubljeni do ušiju i da nam se sve želje ostvare.

Srećna Nova godina!

Podeli sa prijateljima
Podeli na Twitter
Podeli na Linkdin
Podeli na Pinterest
 
Prikaži
Podeli na Facebook
Podeli na Twitter
Podeli na Goole +
Podeli na Linkdin
Podeli na Pinterest
Sakrij