Šta obući za Novu godinu?

Polako se približava Nova godina i njen doček, poznat i kao najluđa noć.Već od prvog suvog lišća mnogi vas pitaju gde idete za Novu godinu, a sada već možda i znate, a možda treba i da tek odlučite. Možda neko od društva ima sjajnu ideju za potpuno glamurozan doček 2018, a vi ste upravo zaključili da nemate šta da obučete. Ipak, ne biste ni da u Novu godinu uđete bankrotirani, ali vam je definitivno potreban novogodišnji outfit da u 2018. uđete u svom najboljem izdanju.

Reserve.rs vam predlaže kako da u ovu Novu godinu uđete prelepi, ali ne i praznog novčanika!

Docek-Nove-godine-2016-Blog-2

Nešto crveno je obavezno

Bez obzira da li su u pitanju samo ves ili možda crvena haljina – za ovu boju se veruje da će vam u Novoj godini doneti ljubav. Iskoristiti sniženja i kupite sebi haljinicu ili seksi top po cenama ispod 3000 dinara.
Možda vam samo trebaju cipelice u toj boji? Sniženja će se i za njih pobrinuti. Pritom, one mogu da se nose i ostalim danima, a ne samo za doček, pa će se sigurno isplatiti.

Uložite u nakit

Ako ne možete trenutno da priuštite nove haljine i cipele, možete kupiti neku upečatljivu ogrlicu za Novu godinu i uz nju nositi bilo šta -crnu haljinu, farmerke, bilo šta što imate. Upečatljiva ogrlica će svaki outfit učiniti svečanim.

Detalji

Vrlo je važno da znate da je najbitnije da imate samopuzdanje i da zračite srećom. Ni jedan outfit neće biti upečatljiv bez toga, jer Nova godina je dan za veru, ljubav i nadu. Osim toga, i u najskupljoj haljini namrštene dame izgledaju bezveze.
Lepo sredite kosu i dobro se našminkajte – što se mode i stila tiče, to su ipak najbitnije stvari.

Srećna Nova godina!

Podeli sa prijateljima
Podeli na Twitter
Podeli na Linkdin
Podeli na Pinterest
 
Prikaži
Podeli na Facebook
Podeli na Twitter
Podeli na Goole +
Podeli na Linkdin
Podeli na Pinterest
Sakrij