Club Restoran Principal

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Club-Restoran-Principal-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Ušće bb, Beograd

Program club restorana Principal

Pozovite nas za aktuelni program

O club restoranu Principal

Reke su jedno od najvećih blaga Beograda, a restoran Principal je pravo mesto da se u njima uživa. Nalazi se tik pored Brankovog mosta, na mestu gde se pruža najlepši panoramski pogled na Kalemegdansku tvrđavu, na novobeogradskoj strani reke Save i predstavlja jedan od najboljih restorana na Ušću. Ambijent je tako prijatan i topao, a kada sedite na jednoj od dve terase club restorana Principal nećete moći da se nagledate lepote koju horizont pruža. Uslužno i ljubazno osoblje tu je da zadovolji svaku vašu želju, a vrhunski kuvari očaraće vaše nepce ukusnim jelima mediteranske, nacionalne i internacionalne kuhinje. Sva jela prave se po proverenim receptima sa probranim začinima i najkvalitetnijim sastojcima, a svaki zalogaj je posebno uživanje. Restoran Principal je idealno mesto za porodični ručak, poslovni sastanak, uživanje sa prijateljima i romantičnu večeru.

Izvanredna hrana, prvoklasna usluga, nestvaran pogled sa terase i prijatna atmosfera samo su neki od razloga zašto se svi koji posete ovaj restoran vrlo rado vraćaju!


Galerija restorana Principal

Podeli sa prijateljima

Kako do club restorana Principal?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Ušće bb, Beograd, club restoran Principal
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij