Compass River City brod

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Compass-River-City-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Bulevar Nikole Tesle bb, Beograd

Program Compass River City brod-a

Pozovite nas za aktuelni program

O Compass River City brod-u

Compass River City brod – hotel sa restoranom, usidren na dunavskom keju, nudi vam potpuno novo iskustvo u Beogradu. Stvorite najlepše uspomene za vaš dan, izdvojite se od drugih, jer mi smo tu smo da kreiramo vaše snove u našoj svečanoj sali za venčanja i proslave. Za vašu proslavu možete izabrati odlične nacionalne i internacionalne specijalitete koje spremaju naši vrhunski kuvari. Uvek na raspolaganju vam je naše ljubazno i profesionalno osoblje, spremno da ispuni sve vaše želje.

Sala za proslave potpuno je klimatizovana i poseduje sopstveno ozvučenje i rasvetu, kapaciteta je do 150 osoba. Na raspolaganju vam je naš stručan tim, koji će u svakom momentu izaći u susret svim vašim dodatnim željama u vidu rasvete, dodatnih sadržaja kao i same dekoracije restorana. Na palubi, uz salu, nalazi se letnja bašta sa barom i bazenom tokom letnje sezone. Ukoliko vam je potreban smeštaj za vaše goste, Compass River City brod – hotel, na raspolaganju ima 86 soba i apartmana. Učinite vaše venčanje nezaboravnim i dozvolite našem menadžeru da vam dočara, koliko vaše venčanje može biti drugačije.

IZDVOJITE SE OD DRUGIH! TU SMO DA KREIRAMO VAŠE SNOVE!


Galerija restorana Compass River City brod-a

Podeli sa prijateljima

Kako do Compass River City brod-a?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Bulevar Nikole Tesle bb, Beograd, Compass River City brod
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij