Klub Freestyler 2019

Sve informacije, rezervacije, kupovina karata (8h - 23h) na 062 780 100 ili (00h - 24h) putem

Kontakt forme

Splav-Freestyler-Reserve-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Info i besplatne rezervacije: 065 2388 935
Adresa: Bulevar vojvode Bojovića 30, Beograd

Doček Nove godine 2019. u klubu Freestyler

(kratak opis)

 • Docek-Nove-godine-pice-Reserve-1
 • Piće
  /
 • Docek-Nove-godine-hrana-Reserve-1
 • Hrana
  /
 • Docek-Nove-godine-muzika-Reserve-1
 • Muzika
  Resident Djs kluba Freestyler Winter Stage
 • Docek-Nove-godine-cena-Reserve-1
 • Cena
  15 €

Doček Nove godine 2019. klub Freestyler

(detaljan opis)

Doček Nove 2019. godine – klub Freestyler

Klub-Freestyler-Reserve-1-3

Klub Freestyler je potpuno nova dimenzija clubbing-a u Beogradu i predstavlja zimsku varijantu renomiranog splava Freestyler. Posetioce ovog novootvorenog mesta za izlazak očekuje bogat muzički program i brojna iznenađenja. Izgleda da će ovaj klub zahvaljujući velikoj količini pozitivne energije zauzeti jedno od vodećih mesta u noćnom životu Beograda.

Veliki šank na sredini kluba je epicentar i glavno mesto dešavanja. Maštoviti, savremeni originalni dizajn enterijera kluba Freestyler ostaviće vas bez daha. Mnogo luksuznih detalja i upečatljivi, svojevrsni specifični dizajn ovo mesto čini drugačijim od svega na šta ste do sad navikli. Unutar kluba dominira puno osvetljenih detalja, a sistemi rasvete i ozvučenja su vrhunskog kvaliteta.

Geometrijski stil je ono što preovladava u samom ambijentu, a utisak pri ulasku u Freestyler će vas potpuno oduševiti. Imaćete osećaj da se nalazite u nekom dalekom, savremenom dobu. Mada, Freestyler ne čini samo enterijer, muzika i osoblje – dušu ovog lokala čine posebno njegovi gosti! Zato ne propustite da budete jedan od njih i osetite atmosferu Freestylera i nesvakidašnji provod koji se ovde doživljava.

Klub Freestyler je namenjen ljubiteljima elektronskog zvuka, a radi utorkom, petkom i subotom od ponoći do 05h. Muzički koncept na kojem će biti zasnovan program kluba Freestyler podrazumeva okupljanje iskusnih urbanih clubbera, ljubitelja dobrog elektronskog zvuka i srodnih urbanih klupskih žanrova, najkvalitetnije mainstream i opšteprihvatljive underground muzike. Renomirani beogradski di-džejevi poznati po sjajnim žurkama na kojima se ostaje do zore, biće ponosni rezidenti novog omiljenog mesta za izlaske.

Koje god mesto unutar lokala da izaberete za svoj provod svakako ćete biti u centru dešavanja, a klub raspolaže šankom, barskim stolovima, visokim sedenjem i separeima. Freestyler je jednostavno potpuno nova dimenzija clubbing-a u Beogradu, u samom srcu noćnih dešavanja, kod Beton hale! Ove zime očekuje vas nešto spektakularno! Čekamo vas!

MUZIKA:
DJ’s Mirko and Meex

freestyler 2019


Galerija kluba Freestyler

Podeli sa prijateljima
Podeli na Twitter
Podeli na Linkdin
Podeli na Pinterest

Kako do klub Freestyler?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
 • Do:
 • Bulevar vojvode Bojovica 30, Beograd, klub Freestyler
 • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Podeli na Facebook
Podeli na Twitter
Podeli na Goole +
Podeli na Linkdin
Podeli na Pinterest
Sakrij