Započnite svoju Novu godinu uz nezaboravne tonove Aleksandrinih hitova i neodoljivu energiju koju donosi na scenu. Očekuje vas veče puno muzičkog uživanja, gde ćemo zajedno pevati, plesati i slaviti novi početak u ambijentu koji oduzima dah.
Spremite se za spektakularne svetlosne efekte, uzbudljivu pirotehniku i, što je najvažnije, odličnu muziku koja će ispuniti prostor.
Ne propustite sjajnu priliku da budete deo ove magične noći! Rezervišite svoje mesto sada i doživite nezaboravan početak 2024. godine sa Aleksandrom Prijović i njenim hitovima koji će odjekivati u srcima svih prisutnih. Uživajte u dobroj atmosferi i dočekajte Novu godinu na nezaboravan način!
MUZIKA
Proslavite reprizu dočeka Nove godine uz jedinstvenu i neprikosnovenu zvezdu današnjice – Aleksandru Prijović! Pridružite nam se u ponovnom uživanju u njenim najvećim hitovima i osetite magiju njenog nezaboravnog izvođenja. Ovo je prilika da produžite praznično veselje i doživite još jedno nezaboravno veče uz vrhunsku muziku. Ne propustite ovu sjajnu priliku da se prepustite energiji i talentu Aleksandre Prijović. Vidimo se na reprizi dočeka Nove godine!
PIĆE
Piće se plaća po utrošku.
HRANA
HLADNI DELIKATESI
Goveđa hladno dimljena pršuta
Poširani gambori u vodka sosu sa kavijarom od algi
Ćureći hladni odrezak sa salsom od rukole i maslina
Sremski kulen sa peperonćino uljem
Gravadlax Norveški losos sa salsom od morača i kremom od Pekorina
Njeguška pršuta sa medom od kleke i konjaka
Svinjska dimljena pečenica Reserva
Gratinirane dagnje sa parmezanom
Kuvana šunka sa Dižon dresingom i čatnijem od smokve
Ćorizo slajsevi sa listovima spanaća i tostiranim lešnikom
Tradicionalni ’’duvan’’ čvarci
Premium odrezak od svinjskog vrata
SELEKCIJA SIREVA
Pirotski beli ‘Kačkavalj’
Sir Bojuval sa mikro biljem
Dimljeni sir sa suvim šljivama
Beli kozji sir sa svežim timjanom
Gauda sa suvim i kandiranim voćem
Domaća sir rolada sa biberom
Mocarela sa domaćim pesto sosem
Gorgonzola sa suvim voćem
Ručno pravljen sir sa drobljenim orašastim plodovima
Marinirani beli sir sa maslinovim uljem i planinskim biljem
SALATE
Selekcija zelenih salata sa pratećim dresinzima
Salata od morskih plodova sa kinoom i citrusnim dresingom
Farfale pasta salata sa biftekom i Dijon senfom
Paradajz salata sa organskim uljem suncokreta
Selekcija svežih sezonskih salata
Kukuruz salata sa povrćem i belim Balsamikom
Germanska krompir salata sa senfom i tostiranom pančetom
Grčka salata sa belim sirom, maslinama i hladno ceđenim maslinovim uljem
DRESING BAR
Tapenada od tri vrste maslina i sušenog paradajza
Voćna salsa sa uljem badema
Čili masline sa citrusima
Dresing od Balsamika sa ruzmarinom
Peperonćino dresing
Umak od tostiranog semena bundeve
Citrus preliv sa origanom
Marinirane masline više vrsta
Mlečni krem sa suvim planinskim biljem
Slatko kiseli sos sa medom i vlašcem
Pelat krema sa bosiljkom
GLAVNA JELO
Planinska teletina sa ruzmarinom u belom vinu sa ruzmarinom
Azijska piletina u tempuri sa hrskavim povrćem i krančom od kikirikija
Rostirani krompir u ljusci sa timjanom
Rolada od filea Norveškog lososa sa moračem
Puterizovane ručno rađene njoke sa spanaćem i belim vinom
Sporo pečeni svinjski vrat u Cabernet umaku
Pasta pene Napolitana sa Parmigiano Reggiano parmezanom
Jagnjeći kebab sa citrus salsom i tapenadom od sremuša
Sotirano sveže povrće sa Sherry marinadom i listovima Grčkog bosiljka
Francuska rolada od piletine, bardirana biber pančetom
Basmati pirinač sa flambiranim povrćem i soya sosem
Hleb & Pecivo:
Integralno pecivo sa organskim žitaricama
Kukuruzno pecivo sa hrskavim popisom i svežim bosiljkom
Pšenične zemičke sa semenkama suncokreta
Integralne pecivo sa semenkama lana
Pšenične zemičke sa semenkama crnog i belog susama
Bavarski hleb sa pšeničnim pivom
Grisini sa morskom solju i peperonćinom
Bezglutenski domaći hleb
Tradicionalna mini projara sa belim planinskim sirom
Domaća pita od ‘vučenih’ kora sa šumskim pečurkama
Domaća pita od ‘vučenih’ kora sa kajmakom i zrelim sirom
Desert:
Tart sa belgijskom čokoladom i lešnikom
Sable pistać sa svežim voćem i čokoladnim segmentima
Tiramisu čašica sa Amaretto likerom
Mascarpone mus sa insertom od jabuke i cimeta
Frutti di bosco od bele čokolade i šumskog voća
Mus od crne čokolade sa mariniranim višnja sosom i konjakom
Paleta unikatnih pralina
Selekcija svežeg sezonskog voća
CENA
Red zone 120€ Bronze zone 140€ Silver zone 160€ Gold zone 180€ Platinum zone 220€