Garni Hotel Nota – Beograd

+381 62780100 ili

online rezervacija

Garni Hotel Nota

Garni Hotel Nota – Beograd

 

Garni Hotel

Garni Hotel Nota svojim gostima pruža na raspolaganju 16 dvokrevetnih soba i 4 apartmana sa po dve odvojene sobe (dnevnom i spavaćom sobom). Za potpunu udobnost i komfor sve sobe su opremljene nameštajem od prirodnih materijala, nečujnim mini-barom, sefom, telefonom, LCD televizorom sa kablovskim programom, fenom, peškirima i standardnom hotelskom kozmetikom. Opustite se kao kod kuće u svakoj našoj sobi osvetljenoj dnevnom svetlošću.

Restoran Nota

U sklopu hotela nalazi se i restoran Nota u kom ćemo imati priliku da ugodimo svim vašim čulima. Gastronomske čarolije pripremamo s ljubavlju od hrane proizvedene u Srbiji, u kuhinji opremljenoj prema najsavremenijim svetskim standardima.

U ponudu smo uvrstili I bogatu selekciju kako domaćih, tako i internacionalnih pića. Restoran raspolaže sa 300 mesta za sedenje u dve sale. Mogućnost fizičkog odvajanja. Dodatnih 150 u bašti  i igralište za decu.

Parking u sklopu Garni Hotel Nota

Hotel Garni  poseduju parking pod video nadzorom za sve svoje goste.

Organizacija proslave u Garni hotelu i restoranu Nota 

Pored noćenja, hotel nudi i druge pogodnosti. Restoran Nota će učiniti sve da vaše privatne proslave (venčanja,rođendani,krštenja) budu savršene i nezaboravne. Sa velikim kapacitetom sale, pored privatnih proslava organizujemo i sve poslovne proslave (koorporativne proslave, eventi, konferencije)

Sve Vaše proslve biće organizovane na visokom nivou budite sigurni. Vaše bitne trenutke učinićemo vam  s ljubalju posebnim. Ljubazno osoblje i naše iskutvo biće polazna tačka vašeg uživanja.

Budite slobodni da nas kontaktirate za sva Vaša pitanja.

Restoran Nota – Meni

 

 

 Galerija

Sobe hotela

Restoran Nota

Bašta hotela i retorana

Podeli sa prijateljima
Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Grčića Milenka 8, Garni Hotel Nota
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):

Ostavite odgovor

 
Prikaži
Sakrij