Gradska kafana

Gradska kafana

Vladimira Popovića bb , Beograd

Rezervišite mesto u Gradskoj kafani za doček Nove godine

REZERVIŠITE ODMAH

062 780 100

Gradska kafana – Doček Nove godine

Već godinama Gradska kafana je kultno i nezaobilazno mesto ljubitelja dobrog provoda, pa tako za doček Nove godine Gradska kafana za vas priprema žurku koju ne bi smeli da propustite! Okupite ekipu i zajedno dočekajte Novu godinu za stolom sa kariranim stolnjakom u pravom boemskom stilu!

Muzički program

Doček Nove godine ne bi bio potpun bez sjajnog muzičkog programa! Gradska kafana poznata je po nezaboravnoj atmosferi i novogodišnja noć neće biti izuzetak, jer će se za lud provod i sjajnu astosferu pobrinuti Nemanja Toplica / Standby Band i Nada Ljubojević! Zato požurite i već sada rezervišete svoje mesto putem našeg sajta ili pozivom na broj 062 / 111 – 22 – 33 i budite sigurni da ćete Novu godinu dočekati uz neke od najvećih domaćih hitova!

Cene i rezervacije za doček Nove godine

Cena karte za doček Nove godine u Gradskoj kafani iznosi 39€ i uključuje neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.

Za rezervaciju mesta vrši doplata po sledećem sistemu:
– Doplata za rezervaciju barskog stola je 30€ i 40€ uz minimalno četiri kupljene karte. Cena rezervacije zavisi od same pozicije barskog stola u lokalu.

– Doplata za rezervaciju visokog sedenja iznosi 50€ uz minimalano pet kupljenih karata

– Doplata za rezervaciju malog sedenja iznosi 60€ i 80€ uz minimalno pet kupljenih karata. Cena zavisi od pozicije malog sedenja u samom lokalu. Rezervaciju malog sedenja uključuje jednu gratis flašu stranog žestokog pića po izboru (Finlandia, Jim Beam, Tekila Pepe Lopez Silver)

– Doplata za rezervaciju srednjeg sedenja iznosi 80€ i 100€ uz minimalno šest kupljenih karata, a cena zavisi od pozicije srednjeg sedenja u samom lokalu. Rezervacija srednjeg sedenja uključuje jednu gratis flašu stranog žestokog pića po izboru (Finlandia, Jim Beam, Tekila Pepe Lopez Silver)

– Doplata za rezervaciju velikog sedenja iznosi 130€, 150€ i 170€ uz minimalno osam kupljenih karata, a cena zavisi od pozicije velikog sedenja u samom lokalu. Rezervacija velikog sedenja uključuje jednu gratis flaša stranog žestokog pića po izboru (Finlandia, Jim Beam, Tekila Pepe Lopez Silver, Jim Beam Black, Jack Daniel’s, Jagermeister)

O Gradskoj kafani i nezaboravnom provodu

Gradska kafana je jedna od najvećih kafana u Beogradu. Nalazi se na Novom Beogradu i već godinama je centar najboljeg provoda. Svako ko jednom poseti Gradsku kafanu i doživi autentičan boemski duh koji je ispunjava, u nju se sa osmehom vraća! Sam prostor kreiran je tako da loše mesto ne postoji, pa budite sigurni da ćete u svakom trenutku biti u samom centru dešavanja i da će se profesionalno i ljubazno osoblje pobrinuti da usluga bude na najvišem mogućem nivou.

Lokacija i parking

Gradska kafana nalazi se na samom početku Novog Beograda i do nje se stiže lako i brzo. Locirana je odmah pored mosta Gazela, Starog železničkog mosta i Brankovog mosta i u neposrednoj blizini je autoputa. Ispred Gradske kafane nalazi se veliki javni parking koji je besplatan i na kom uvek ima mesta.
Gradska kafana je mesto na kom se uvek traži mesto više i doček Nove godine nije izuzetak. Rezervacija i prodaja karata već je počele i zato požurite da sebi obezbedite mesto u najboljoj kafani u gradu! Okupite društvo i već danas rezervišete svoje mesto putem našeg sajta ili pozivom na broj 062 / 111 – 22 – 33.

Vidimo se u Gradskoj!

Galerija Gradske kafane

Lokacija

Rezervišite svoje mesto u Gradskoj kafani

Online rezervacije