Hotel Crowne Plaza

Hotel Crowne Plaza

Vladimira Popovića 10 , Beograd

Rezervišite mesto u Hotelu Crowne Plaza za doček Nove godine

REZERVIŠITE ODMAH

062 780 100

Novogodišnja noć je jedna od najveselijih u toku cele godine. Ispraćamo staru, a dočekujemo novu. Proslavljamo je uz rodbinu, prijatelje, partnere, a često je najteža odluka gde organizovati doček Nove Godine. Ovoga puta to ne mora da bude vaša briga, jer je odgovor lak: Hotel Crowne Plaza.

Par reči o hotelu Crowne Plaza

Nalazi se na veoma dobroj lokaciji, blizu TC Ušće, a pruža i lak prolaz ka Novom Beogradu, autoputu, i drugim delovima grada. Samim tim, možete za doček Nove Godine 2022. iskoristiti priliku da istražujete široke ulice i lepote Beograda koje do sada možda niste imali prilike da vidite.

Krasi ga i veliki kapacitet sedećih mesta, što je od velike važnosti kada je u pitanju doček Nove Godine 2022. Gosti se osećaju prijatno, jer su stolovi raspoređeni na banket restoranske, a postoji i deo u kojem se nalaze barski stolovi. Hotel Crowne Plaza je nedavno kompletno renoviran, što znači da ćete biti među prvima koji će uživati u svim čarima koje ima da ponudi.

Za doček Nove Godine u Beogradu često bude još veća gužva nego inače, pa je bitno obezbediti parking mesto na vreme, ukoliko dolazite svojim vozilom. Hotel Crowne Plaza je i na to mislio, obezbedivši veliki broj mesta za parkiranje. Takođe, u blizini se nalazi i javni parking koji možete besplatno koristiti tokom novogodišnjih dana.

Još informacija o objektu Hotel Crowne Plaza

Doček Nove Godine 2022. u jednom od tri najeskluzivnija hotela u Beogradu je na samo korak od vas. Sigurno ćete uživati u iskustvu od 5 zvezdica, koje uključuje potpuno zadovoljstvo u kvalitetu hrani i svim propratnim specijalitetima od strane kuvara koji tokom cele godine uz veliku profesionalnost spremaju hranu za goste širom sveta. 

Hotel Crowne Plaza pruža vrhunsku kompletnu uslugu, što ga čini najboljim izborom za doček Nove Godine u Beogradu. Na raspolaganju vam je i veliki broj soba, tako da možete bezbrižno nakon zabave otići u njih i odmoriti, bez brige o prevozu, gužvi u saobraćaju, i slično. 

Sama lokacija hoteal je jako dobra, jer se u blizini nalaze Stari Grad i Novi Beograd, tako da turisti imaju na raspolaganju veliki broj mesta koje mogu videti dok posećuju hotel Crowne Plaza. Obezbediti sebi doček Nove Godine 2022. u prestižnom mestu sa tradicijom na vreme, pozivom na broj +381 062 780 100.

Cena

U zavisnost od pozicije stola u sali, cena dočeka Nove Godine u hotelu Crowne Plaza iznosi od 130 do 170 evra, po osobi. Ona uključuje mesto za sedenje, čašu Moet šampanjca, kao i večeru baziranu na principu švedskog stola, za koju su zaduženi iskusni kuvari.

Postoji i mogućnost rezervisanja mesta kod barskog stola, za koje je cena 70 evra. Ovo mesto uključuje večeru, ali ne i stolice. S obzirom na to da su rezervacije i prodaja karata uveliko u toku, obezbedite vaš doček Nove Godine u Beogradu na vreme, pozivom na broj +381 062 780 100.

Hotel Crowne Plaza je pravi izbor tokom cele godine

Usluga koju objekat pruža je uvek na vrhunskom nivou. Sa razlogom važi za jedan od tri najprestižnija hotela u Beogradu, koji ponosno ima status 5 zvezdica, za fenomenalnu uslugu. Ono što možete očekivati za doček Nove Godine 2022. u ovom hotelu jeste sledeće:

 • Prijatan ambijent

  Čim budete ušetali u svečanu salu, osetićete na kom nivou je zapravo hotel Crowne Plaza. Ceo tim će se pobrinuti da te najluđe novogodišnje noći sve bude po vašoj meri, sa ciljem nezaboravnog provoda i dobre zabave.

 • Odlična lokacija

  Bilo da dolazite samo na doček ili planirate da ostanete u Beogradu više dana kao turista, hotel Crowne Plaza je najbolji izbor. Nalazi se u blizini Brankovog, kao i starog železničkog mosta, koji spajaju dva jako lepa i velika dela Beograda. Ulice su prostrane, široke, ima puno parkova, tako da ćete sigurno uživati u dočeku Nove Godine 2022.

 • Hrana i piće vrhunskog kvaliteta

  Za vas će biti serviran švedski sto, a za njega su zaduženi najbolji kuvari, sa dugogodišnjem iskustvom rada zahotel Crowne Plaza. Naravno, tu je i veliki izbor pića da upotpuni celo iskustvo.

 • Fenomenalna muzika

  Kakav bi to doček Nove Godine 2022. bio, bez kvalitetnog muzičkog repertoara koji će da zagreje celu atmosferu? Hotel Crowne Plaza je obezbedio dolazak Aleksandre Prijović, koja je dobro poznata našoj publici, ali i šire. Zasigurno ćete uživati! 

 • Obezbeđen parking i smeštaj

  Doček Nove Godine treba da prođe maksimalno bezbrižno. Hotel Crowne Plaza se pobrinuo i za to, ponudivši veliki broj parking mesta za sve posetioce, sobe za spavanje, kao i dodatni sadržaj dostojan hotelu sa  5 zvezdica.

Novogodišnji meni u Hotelu Crowne Plaza

Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Crowne Plaza.

Galerija Hotela Crowne Plaza

Lokacija

Rezervišite svoje mesto u hotelu Crowne Plaza

Online rezervacije