Hotel Fontana Vrnjačka Banja

Info i rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Hotel-Fontana-Vrnjacka-Banja-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Cara Dušana 2, Vrnjačka Banja

Hotel Majestic - Restoran Majestic

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo hotel “Fontana” u potpuno novom sjaju.

HOTEL “FONTANA” se nalazi u srcu Vrnjačke Banje, na samo nekoliko koraka od banjske promenade i parka. Spoj tradicionalnog i modernog, luksuznog i pristupačnog, idealno je mesto za odmor sa porodicom, romantične trenutke, poslovne i sportske susrete. Bogati sadržaji hotela u kombinaciji sa atrakcijama kraljice srpskih banja, učiniće Vaš odmor jedinstvenim iskustvom.

SADRŽAJ HOTELA
Kapacitet hotela: 90 soba i apartmana
Pansionski i „a la carte“ restoran
Konferencijska sala
Lobby bar
Wellness&Spa centar

SOBE
Superior sobe, modernog dizajna, u kojima je sve podređeno Vašem uživanju, pružiće Vam nezaboravno iskustvo čak i u periodima odmora. Sve sobe opremljene su po najvišim standardima hotelijerstva, sa mini barom i sefovima u svakoj smeštajnoj jedinici.

APARTMANI
Superior apartmani sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom, idealan su izbor za porodice sa decom ili goste koji žele veći komfor tokom boravka. Dnevna i spavaća soba poseduju LCD televizore sa preko 70 kanala, a dnevno osvetljenje u obe prostorije stvara prijatnu atmosferu, za ugodan odmor.

PANSIONSKI I „A LA CARTE RESTORAN“
Prijatna atmosfera našeg pansionskog i a la carte restorana, uz vrhunsku ponudu domaće i internacionalne kuhinje i ljubazno osoblje, zagolicaće sva Vaša čula. Pozivamo Vas na ugodno druženje na jednoj od najlepših terasa u Vrnjačkoj banji.

LOBBY BAR
Idealno mesto za trenutke opuštanja ili poslovne sastanke. Detalji koji oplemenjuju prostor, ručno pravljeni komadi nameštaja i dnevna svetlost odišu luksuzom i gostoprimstvom.

KONFERENCIJSKA SALA
Multifunkcionalna konferencijska sala površine 500m2, kompletno audio-vizuelno opremljena, pruža mogućnost organizovanja svih poslovnih dogadjaja. Ovaj multifunkcionalni prostor deli se u do 4 nezavisne celine, koje mogu biti uredjene u skladu sa potrebama dogadjaja.

WELLNESS &SPA CENTAR
Wellness & Spa centar, zajedno sa fitness centrom I zatvorenim bazenom prostire se na 820m2, idealno je mesto za odmor I opuštanje od svakodnevice. Ambijent našeg Wellness & Spa centra kreiran je da udovolji svim Vašim čulima. Odmorite se od svakodnevnih obaveza i priuštite sebi mir i uživanje u zatvorenom bazenu tokom cele godine.


Galerija hotela Fontana

Podeli sa prijateljima

Kako do hotela Majestic?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Cara Dušana 2, Vrnjačka Banja, hotel Fontana
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij