Hotel Fontana Vrnjačka Banja

Info i rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Hotel-Fontana-Vrnjacka-Banja-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Cara Dušana 2, Vrnjačka Banja

Hotel Majestic - Restoran Majestic

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo hotel “Fontana” u potpuno novom sjaju.

HOTEL “FONTANA” se nalazi u srcu Vrnjačke Banje, na samo nekoliko koraka od banjske promenade i parka. Spoj tradicionalnog i modernog, luksuznog i pristupačnog, idealno je mesto za odmor sa porodicom, romantične trenutke, poslovne i sportske susrete. Bogati sadržaji hotela u kombinaciji sa atrakcijama kraljice srpskih banja, učiniće Vaš odmor jedinstvenim iskustvom.

SADRŽAJ HOTELA
Kapacitet hotela: 90 soba i apartmana
Pansionski i „a la carte“ restoran
Konferencijska sala
Lobby bar
Wellness&Spa centar

SOBE
Superior sobe, modernog dizajna, u kojima je sve podređeno Vašem uživanju, pružiće Vam nezaboravno iskustvo čak i u periodima odmora. Sve sobe opremljene su po najvišim standardima hotelijerstva, sa mini barom i sefovima u svakoj smeštajnoj jedinici.

APARTMANI
Superior apartmani sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom, idealan su izbor za porodice sa decom ili goste koji žele veći komfor tokom boravka. Dnevna i spavaća soba poseduju LCD televizore sa preko 70 kanala, a dnevno osvetljenje u obe prostorije stvara prijatnu atmosferu, za ugodan odmor.

PANSIONSKI I „A LA CARTE RESTORAN“
Prijatna atmosfera našeg pansionskog i a la carte restorana, uz vrhunsku ponudu domaće i internacionalne kuhinje i ljubazno osoblje, zagolicaće sva Vaša čula. Pozivamo Vas na ugodno druženje na jednoj od najlepših terasa u Vrnjačkoj banji.

LOBBY BAR
Idealno mesto za trenutke opuštanja ili poslovne sastanke. Detalji koji oplemenjuju prostor, ručno pravljeni komadi nameštaja i dnevna svetlost odišu luksuzom i gostoprimstvom.

KONFERENCIJSKA SALA
Multifunkcionalna konferencijska sala površine 500m2, kompletno audio-vizuelno opremljena, pruža mogućnost organizovanja svih poslovnih dogadjaja. Ovaj multifunkcionalni prostor deli se u do 4 nezavisne celine, koje mogu biti uredjene u skladu sa potrebama dogadjaja.

WELLNESS &SPA CENTAR
Wellness & Spa centar, zajedno sa fitness centrom I zatvorenim bazenom prostire se na 820m2, idealno je mesto za odmor I opuštanje od svakodnevice. Ambijent našeg Wellness & Spa centra kreiran je da udovolji svim Vašim čulima. Odmorite se od svakodnevnih obaveza i priuštite sebi mir i uživanje u zatvorenom bazenu tokom cele godine.


Galerija hotela Fontana

Podeli sa prijateljima
Podeli na Twitter
Podeli na Linkdin
Podeli na Pinterest

Kako do hotela Majestic?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Cara Dušana 2, Vrnjačka Banja, hotel Fontana
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Podeli na Facebook
Podeli na Twitter
Podeli na Goole +
Podeli na Linkdin
Podeli na Pinterest
Sakrij