Hotel Hyatt

hotel_hajat_nova_godina_jelena_karleusa

Muzika: Jelena Karleuša
Piće: Koktel dobrodošlice
Hrana: Švedski sto
Cena za doček Nove Godine: od 60 €
Kontakt: 062780100 i 062780300
Mail adresa: office@reserve.rs

 

 

Svake godine, bez izuzetka, je najelegantniji i najglamurozniji doček u Beogradu u nenadmašnom Hotel Hyatt Regency!

Pridružite nam se na najglamuroznijem dočeku nove 2020. godine sa početkom od 22h u kristalnoj dvorani hotel Hyatt Regency Beograd u društvu vama dragih osoba.

Za nezaboravnu atmosferu biće zadužena jedna od najvećih zvezda naše muzičke scene – JELENA KARLEUŠA.

Dvorana je posebno ukrašena, opremljena i osvetljena za klupski novogodišnji doček u Kristalnoj dvorani.

Dobrodošli i želimo Vam od srca da se provedete najbolje moguće i budete na pravom mestu i u svakako odabranom društvu u najluđoj noći!

Cene karakta se kreću od 60€ do 170€ po osobi, u zavisnosti od pozicije stola u sali. Takođe je uključeno elegantno mesto za sedenje, svečana večera i koktel dobrodošlice.

Separe se prodaje u paketima, gde cena jednog paketa varira između 1500€ i 1800€ i podrazumeva rezervaciju separea i ukupno 10 karata. Ukoliko će u separeu biti više od 10 osoba,  svaka dodatne karta se doplaćuje 50€ (pogledati mapu).

U cenu karte je uključena svečana večera na bazi švedskog stola i koktel dobrodošlice.

Piće se plaća po utrošku.

Za večanu večeru će se postarati vrhunski kulinarski tim hotela Hyatt Regecy Beograd, kako bi za vas kreirali poseban doživljaj i koji vas neće ostaviti ravnodušnima.

U lobiju koktela će vas dočekati koktel dobrodošlice.

Hrana i Piće

BUFFET MENU

Hladna jela:

  • Sušeni paradajz sa krem sirom
  • Spanać rolnice sa povrćem i sirom
  • Dimljena patka Brie – potočarka na francuskom bagetu
  • Pesto – artičoka i pekorino brusketi
  • Goveđe pečenje i luk kompot V / Rokuette
  • Spanać rolat sa sirom i šunkom
  • Izbor lokalnih sireva i hladni komadi sa orasima, suvim voćem
  • Lavosh i hleb

Salate:

  • Grčka salata
  • Tarana Pasta salata
  • Coleslav salata
  • Mešano povrće
  • Paradajz – mozzarella salata

Topla jela:

  • Tradicionalna teleća čorba
  • Mešani roštilj, svinjetina, kobasica, goveđa pečenica
  • Grilovani batak sa sosom od kajmaka
  • Pečeni som sa paradajzom – kaparom
  • Pržena krompir sa biljem
  • Dinstano sezonsko povrće
  • Pasta Arabiata
  • Pasta Bolonjeze

Deserti:

  • Marinirano voće
  • Panna cotta – čokolada i mandarine
  • Muss bela čokolada
  • Tiramisu
  • Ljuti čokoladni kolač
  • Sacher kriške jabuka i oraha raspasti

Mapa Lokala: 

hotel_hayatt_mapa_docek_nove_godine_2020

Podeli sa prijateljima

Ostavite odgovor

 

Politika Privatnosti

      Necessary

      Advertising

      Analytics

      Other