Hotel Hyatt Regency

Hotel Hyatt Regency

Milentija Popovića 5 , Beograd

Rezervišite mesto u Hotelu Hyatt za doček Nove godine

REZERVIŠITE ODMAH

062 780 100

Hotel Hyatt Regency – savršen izbor za doček Nove godine

Hotel Hyatt Regency otvara svoja vrata za vas u najlepšoj Novogodišnjoj noći. Luksuzan i ekskluzivan, smešten na Novom Beogradu, u ulici Milentija Popovića broj 5, hotel Hyatt Regency nudi vam mogućnost da budete deo najveće novogodišnje hotelske žurke u srcu Novog Beograda! Pitali ste se “Gde izaći za Novu godinu?”? Odgovor leži upravo ovde – ne čekajte više ni trenutak i rezervišite svoje mesto odmah na broj 062/780-100 ili pošaljite online upit putem našeg sajta!

O hotelu Hyatt Regency

Hotel Hyatt Regency nosi titulu jednog od tri najekskluzivnija hotela u prestonici, što potvrđuje dugi niz godina uspešnog poslovanja i kategorizacija od famoznih 5 zvezdica. Doček Nove godine biće organizovan u Kristalnoj dvorani, koja je kapaciteta do 600 osoba, sa 558 kvadratnih metara, raspoređene po svečanim banket restoranskim i barskim stolovima. Dvorana će biti adekvatno klupski ukrašena i opremljena, u skladu sa svetskim hotelskim standardima, što će omogućiti nesvakidašnju atmosferu na ovom ekskluzivnom dočeku Nove godine u hotelu Hyatt Regency!

Plan sedenja kontruisan je tako da se popuni ovaj izuzetno veliki prostor, bez zaklanjanja pogleda, loše pozicioniranih stolova, i bez adekvatnog prostora za ples i uživanje u najboljoj Novogodišnjoj žurki koju organizuje hotel Hyatt Regency, što će gostima pružiti noć za pamćenje time što će svako imati adekvatan lični prostor za provod, što u današnje vreme dosta znači. Ambijent reflektuje urbanost modernog života, a karakterišu ga luksuz i udobnost.

Dodatna prednost je pristupačnost, jer se nalazi u neposrednoj blizini Brankovog mosta, Beogradske Arene i centra Sava, i na samo 15 minuta vožnje od aerodroma “Nikola Tesla”, što je prilično jednostavno za snalaženje odakle god da dolazite, ili gde god da ste smešteni. Za turiste nudimo i mogućnost smeštaja, a ukoliko ste odlučili da na doček Nove godine u hotelu Hyatt Regency dođete svojim automobilom, imaćete pristup parkingu od 128 parking mesta i garaži.

Gastronomska ponuda hotela Hyatt Regency

Hotel kao što je Hyatt Regency, kategorizovan sa pet zvezdica vas nikako ne može razočarati kada je gastronomska ponuda u pitanju! Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola vas nikako neće ostaviti ravnodušnim! Raskošna ponuda raznih gastronomskih specijaliteta, za različite ukuse, kreirana je od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Hyatt Regency, koji godinama unazad uspešno posluje i dočekuje i ispraća zadovoljne goste!

Ovaj profesionalni tim sačinjen je od kuvara sa svetskim diplomama i iskustvom sa radom u nekim od najekskluzivnijih i najprestižnijih svetskih restorana! Budite sigurni da će ova raskošna večera na bazi švedskog stola dugo ostati u vašem sećanju! U cenu je uključena kompletna večera, i piće dobrošlice – čaša šampanjca Moet za dobar ugođaj. Karta pića takođe ne odstupa od kategorizacije i kompletne usluge, nudi najkvalitetnija domaća i strana pića, vina, šampanjac, i sve što možete zamisliti, zato, požurite i rezervišite mesto odmah, uverite se u kvalitet naše ponude i budite deo najekskluzivnijeg dočeka Nove 2022. godine u gradu uz hotel Hyatt Regency!

Piće se plaća po utrošku. Ne dozvolite sebi da dođe trenutak novogodišnje noći, a da se vi pitate “Kuda večeras?”, već odmah rezervišite mesto! Pozovite 062/780-100 ili pošaljite online upit za rezervaciju preko našeg sajta!

Nezaboravna noć na korak od vas uz hotel Hyatt Regency

Za atmosferu u hotelu Hyatt Regency u novogodišnjoj noći biće zadužen jedan jedini Saša Matić. Ovaj muzički spektakl kojem ćete imati priliku da prisustvujete će zasigurno biti najtraženiji događaj u gradu, pa nemojte dozvoliti sebi da dođete u situaciju da tražite neko “mesto viška”, već na vreme obezbedite sebi provod kakav se dešava samo jednom godišnje! Ovako velike muzičke zvezde ne gostuju bilo gde, što vam direktno opravdava profesionalnost i veličinu hotela Hyatt Regency!

Dođite da uživamo u najlepšim hitovima Saše Matića, uz voljene osobe i prijatelje, i da zajedno uđemo u Novu, 2022. godinu, srećni, ispunjeni i veseli! Hotel Hyatt Regency čeka na vas!

Cene dočeka Nove godine

Ukoliko želite da budete deo najvećeg novogodišnjeg muzičkog spektakla u beogradskom hotelu Hyatt Regency, uslovi su sledeći – cena karte po osobi kreće se od 160€ do 190€, u zavisnosti od pozicije stola u Kristalnoj dvorani, i uključuje elegantno mesto sedenje, kompletnu večeru i jednu čašu šampanjca Moet, kao piće dobrodošlice.

Cena se se razlikuje u odnosu na udaljenost svečanih stolova od bine:

  • Black zone  je najudaljenija od bine i cena je 160€,
  • Silver zone  je na sredini i cena je 170€,
  • Gold zone  je najblža bini, spada u najbolja mesta i cena je 190€.

Postoji i mogućnost rezervacije barskog stola, za koji je cena karte po osobi 80€, i uključuje kompletnu večeru, uz dodatnu napomenu da uz barski sto nije moguće dobiti barske stolice.

Hotel Hyatt Regency – Nezaboravan doček Nove godine na klik od vas

Nova godina će ubrzo doći! Ekskluzivni doček Nove godine u jednom od najprestižnijih hotela sa pet zvezdica, u hotelu Hyatt Regency, je definitivno mesto na kome želite da se nađete 31. Decembra od 21h. Doživećete noć za pamćenje, i dočekati Novu godinu na elegantan i ekskluzivan način, uz najpoznatije hitove naše velike muzičke zvezde omiljene među gostima –  Saše Matića, luksuzan ambijent, raskošnu večeru na bazi švedskog stola koja će vas ostaviti bez daha, što ne bi bilo moguće bez profesionalne usluge na svetskom nivou.

Sa čašom Moet-a za dobrodošlicu, dočekaćemo vas u našoj Novogodišnjoj bajci i ispratiti godinu koja je prošla, i sve loše što je bilo sa njom. Podsećamo vas da je kapacitet Kristalne dvorane do 600 sedećih mesta, i da je prodaja karata već počela, zato požurite i rezervišite svoje mesto! Hotel Hyatt Regency će sa zadovoljstvom biti vaš domaćin, i poželeti vam najsrećniju Novu godinu na najprofesionalniji način!

Ne pitajte se “Gde izaći?”, već brzo rezervišite pozivom na broj 062/780-100 ili pošaljite upit za rezervaciju putem našeg sajta. Vidimo se na dočeku Nove godine u hotelu Hyatt Regency!

Galerija Hotela Hyatt

Lokacija

Rezervišite svoje mesto u Hotelu Hyatt

Online rezervacije