Hotel Metropol

Hotel Metropol

Bulevar kralja Aleksandra 69 , Beograd

Rezervišite mesto u Hotelu Metropol za doček Nove godine

REZERVIŠITE ODMAH

062 780 100

Doček Nove godine: Hotel Metropol Palace

Došao je kraj premišljanju u vezi najbolje lokacije za Doček Nove godine 2022. Beograd vam pruža jedno takvo izvrsno mesto, gde ćete u 2022. ući u punom sjaju.

U pitanju je hotel Metropol Palace, jedan od najluksuznijih objekata naše prestonice, a koji doprinosi celokupnom doživljaju novogodišnje noći, upravo zbog svog prelepog enterijera, i panorame sa koje se pruža pogled na veći deo grada.  

Hotel Metropol Palace nalazi se na jednom od najlepših mesta u Beogradu. U neposrednoj blizini nalaze se čuveni park Tašmajdan, Pravni fakultet sa dugom tradicijom, kao i prelepa zgrada koja objedinjuje tri fakulteta: Elektrotehnički, Građevinski, i Arhitektonski. Doček Nove Godine 2022. na ovoj lokaciji će vam obezbediti i da posvedočite prostranosti i lepoti bulevara Kralja Aleksandra. Tu je i Resavska ulica, kroz koju prolaze tramvaji i koja ima neku svoju dušu.

Hotel Metropol Palace u blizini nudi narodnu skupštinu Republike Srbije, famoznu Terazijsku česmu, kao i ulicu Kneza Mihaila, u kojoj se uvek mogu čuti divne melodije i sresti puno naroda. Ukoliko se odlučite da doček Nove Godine 2022. provedete u hotelu Metropol Palace, imaćete veliki izbor sadržaja i turističkog obilaženja, pored zagarantovanog provoda u okviru novogodišnje noći.

Pored pomenutog, ovaj hotel vam pruža sve što vam je potrebno za fantastičan doček Nove Godine – najbolju atmosferu, moderan ambijent, vrhunsku hranu i muziku, o kojima ćemo nešto više reći u nastavku. A vi do tad probajte da otkrijete ko će vas uveseljavati u toku novogodišnje noći?!

Nekada nije bitno samo sa kime slavite, već i gde, i to posebno kad je u pitanju doček Nove Godine. Beograd je tu za vas i pruža vam najbolje mesto za vaš nezaboravan provod, u hotelu Metropol Palace. Evo šta sve možete očekivati od samog hotela i pogodnosti koje nudi:

Okružen parkom, opremljen izuzetnim smeštajem,  sai besprekornom uslugom, ovaj znameniti hotel obezbeđuje nezaboravna iskustva.

Rezervacije možete izvršiti pozivom na broj 062/780-100. Požurite, jer hotel Metropol Palace je veoma tražen, a doček Nove Godine 2022. se bliži.

Stil hotela i ambijent

Metropol Palace je fantastičan hotel Luxury Collection u strogom centru Beograda sa parkom. Svojim izuzetnim smeštajem i besprekornom uslugom, Metropol Palace Vam nudi uslove za najlepše trenutke za doček Nove Godine 2022.

Hotel raspolaže sa 198 lepo opremljenih soba i 38 apartmana, uključujući apartman Beograd, koji oduzima dah, kao i predsednički apartman. Različiti hotelski prostori – plesne dvorane, konferencijske sale, fini restorani, bar i bašta u parku mogu da prime sve vrste poslovnih i zabavnih događaja. Kada je u pitanju doček Nove Godine u ovom objektu, ne možete pogrešiti. Hotel Metropol Palace ima visoku reputaciju za pruženje samo najkvalitetnije usluge, na vrhunskom nivou.

Nakon što se doček Nove Godine 2022. privede kraju, red je da odmorite od svog tog dobrog provoda. Hotel Metropol Palace nudi Luksuzni Limegrove Fitness & Spa centar, koji obuhvata bazen dug 25 metara, saunu, đakuzi, teretanu, prostor za opuštanje, parno kupatilo, ledenu fontanu i 6 soba za tretmane. 

Rezervacije možete izvršiti pozivom na broj 062/780-100. Požurite, jer hotel Metropol Palace je veoma tražen, a doček Nove Godine 2022. se bliži.

Muzika za doček Nove godine 2022.

Kad biste većinu ljudi pitali šta je ono što im doček Nove Godine posebno čini čarobnim, verovatno će vam reći – muzika. Iz tog razloga je u hotelu Metropol Palace za 31.12. obezbeđena svirka za pamćenje, koju će svojim glasom dočarati pevač svima dobro poznat – Aco Pejović, prepoznatljiv po svom ,,peskovitom“ glasu i emociji koju kroz svoje pesme prenosi na sve uzraste, te i mlađi i najstariji uživaju u njegovim pesmama. 

Ako ste imali priliku da ga slušate uživo, mogli ste primetiti da se njegov glas poredi sa glasom Tome Zdravkovića. Te ako ste ljubitelj narodne muzike, koja vas ne ostavlja ravnodušnim i podstiče da zaigrate istog trenutka, onda je doček Nove Godine 2022. u hotelu Metropol Palace jedno od mesta gde ćete se prepustiti emocijama i prisećanjem na prethodne dane, preći prag stare i zakoračiti u Novu – 2022. Godinu.

Cena

Ako se pitate koliko je novca potrebno za doček Nove Godine u hotelu Metropol Palace, cena karata kreće se od 120€ i 180€ , za najbolja mesta u ovom elitnom beogradskom hotelu. U okviru cene uključena je kompletna večera, kao i elegantno mesto za sedenje. 

U zavisnosti od pozicije stola u sali, cene karate po osobi u hotelu Metropol Palace su sledeće: 

  • Barski stolovi (bez stolica) – 60€
  • Barski stolovi – 70€
  • Banket sedenje (bronze) – 120€
  • Banket sedenje (silver) – 150€
  • Banket sedenje (gold) – 180€

Rezervacije možete izvršiti pozivom na broj 062/780-100. Požurite, jer hotel Metropol Palace je veoma tražen, a doček Nove Godine 2022. se bliži.

Iskustvo nam govori da ako želite da izaberete dobar restoran sa odličnom hranom i pićem, kvalitetnom uslugom i bendom, vredi uložiti u rezervaciju mesta u hotelu Metropol Palace, koje garantovano pruža očekivanu uslugu i provod za doček Nove Godine 2022. na najvišem nivou.

Hrana

Novogodišnju svečanu večeru pripremaće za vas vrhunski kulinarski tim hotela Metropol Palace i pružiti vam fenomenalan švedski sto, kako biste lepo zamezili za doček Nove Godine 2022.

Opustite se u udobnosti hotela Metropole Palace, savršenog za opušteniju proslavu Nove godine 2022. Prepustite se luksuznom enterijeru, preukusnoj hrani, fantastičnoj muzici i hladnom piću po dolasku. A tačno u 00:00 uživajte u ponoćnom vatrometu, bez kog doček Nove Godine ne bi bio tako fantastičan. 

Bez obzira da li se odlučite da 2022. godinu dočekate u restoranu u Beogradu ili kod kuće sa prijateljima, ne sumnjamo da ćete u Novu Godinu ući sa osmehom na licu. 🙂

Izbor objekata za doček Nove Godine 2022. je veliki, ali postoji samo par njih koji vam mogu pružiti vrhunsku uslugu i nezaboravne trenutke. Naravno, mislimo na hotel Metropol Palace, koji se nalazi na izuzetnoj lokaciji i pruža vam šansu da upoznate sam centar Beograda i njegove najlepše čari, kao i da pružite sebi zaslužen odmor tokom novogodišnjih dana. Doček Nove Godine 2022. se bliži, a rezervacije su uveliko u toku. Zato vas pozivamo da što pre obezbedite svoje mesto u hotelu Metropol Palace, pozivom na broj 062/780-100.

Galerija Hotela Metropol

Lokacija

Rezervišite svoje mesto u Hotelu Metropol

Online rezervacije