Jimmy Woo Beograd

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Jimmy-Woo-Reserve-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Radno vreme: Petak-Nedelja 09h-01h
Adresa: Strahinjića Bana 47,Beograd

Program Jimmy Woo-a

Pozovite nas za aktuelni program

O Jimmy Woo-u

Restoran i bar koji se nalazi u jednoj od najlepših dorćolskih ulica – Strahinjića Bana 47, možda je najlepši spoj kosmopolitskog i tipično beogradskog šmeka. Nazvan po čuvenom heroju iz stripa, Kineza FBI agenta, „Jimmy Woo“ nudi odličnu kuhinju – uključujući i sushi i razna fusion jela. Međutim, i ljubitelji konevncionalnije hrane neće ostati gladni. Osoblje je veoma ljubazno i spretno, pa tako nećete dugo čekati na svoje piće. Preporučujemo da se odlučite za neki koktelčić.

Jimmy Woo radi od 09-01h, pa tako možete svratiti ovde i na možda najbolji doručak u gradu. Enterijer će oduševiti čak i one koje takve stvari ne zanimaju mnogo, a muškarci neće ostati ravnodušni ne lepe beograđanke kojima je ovo omiljeno okupljalište.

Ovaj restoran/bar je i odličan izbor ako vam dolaze gosti iz inostranstva kojima hoćete da pokažete svoj grad u najboljem svetlu, ali i kada želite da popijete koktelčić i gricnete nešto pre kluba.

Malo ćete se vrteti dok nađete parking, ali verujte nam da će se isplatiti.

Svideće Vam se ako: Volite suši, koktele, modernu muziku, dobru kafu, seksipilne cice, spoj svetskog i tipično beogradskog šmeka

Nije za Vas ako: Više volite da gledate tekmu u kafiću u kraju i devojke iz komšiluka


Galerija Jimmy Woo-a

Podeli sa prijateljima

Kako do Jimmy Woo-a?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Strahinjića Bana 47, Beograd, Jimmy Woo
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij