Kafana Cirkus

Info i besplatne rezervacije na 062 780 100 i 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

kafana cirkus

Kontakt: 062 780 100
Kontakt: 062 780 300
Adresa: Vojislava Ilića 86, Beograd

Program kafane Cirkus

Pozovite nas za aktuelni program

O kafani Cirkus

Kafana Cirkus nekadašnja kafana Još ovu noć nalazi se na adresi Vojislava Ilića br 86. Sa pravim kafanskim abijentom, zidovima cigla-drvo, drvenim stolicama i stolovima, klasičnim kariranim stolnjacima, zavesama, fotografijama na zidovima i kapacitetom od 500 gostiju pružiće vam nezaboravno kafansko iskustvo.

U kafani Cirkus možete uživati u sjajnim svirkama sa pesmama koje će vas dirnuti, domaćem vinu i rakiji, koktelima i svim ostalim pićima koje volite. Kao i vama kafana Cirkus biće omiljeno mesto i vašem novčaniku jer su cene pića veoma pristupačne, a uz piće možete naručiti i domaće meze.

Dobra muzika, prijatan ambijent, povoljna a kvalitetna pića, izuzetno ljubazno i nasmejano osoblje dovoljni su argumenti da kafana Cirkus postane najomiljenije mesto za noćne izlaske pravih kafanskih boema. A već posle prve posete dobićete epitet boema jer upravo u to kafana Cirkus pretvara svoje drage posetioce.

Rezervacije u kafani Cirkus su obavezne i besplatne, a možete ih izvršiti pozivom na 062/780-100.


Galerija kafane Cirkus

Podeli sa prijateljima

Kako do kafane Cirkus?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Vojislava Ilića 86, Beograd, kafana Cirkus
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):