Kafana Cvetković

Info i besplatne rezervacije na 062 780 100 i 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Program kafane Cvetković

Pozovite nas za aktuelni program
kafana cvetkovic

Kontakt: 062 780 100
Kontakt: 062 780 300
Adresa: Miloša Pocerca 10, Beograd

O kafani Cvetković

Kafana Cvetković idealno je mesto za one koji znaju da se prepuste i uživaju u pozitivnoj energiji i ljudima, dobroj muzici, kvalitetnom provodu i jedinstvenoj atmosferi. Nalazi se na adresi Miloša Pocerca 10, na uglu Miloša Pocerca i Sarajevske ulice, u centru grada Beograda.

Kapacitet kafane Cvetković je 150 ljudi, a u njoj se možete veseliti od 22h do 04h. Cene su veoma pristupačne, osoblje je veoma ljubazno, piće veoma kvalitetno, a dok na zidovima kafane gledate stare fotografije uživaćete u pesmama koje su oličenje dobrog provoda. U sam izgled kafane Cvetković dosta je uloženo što daje osećaj kao da ste u nekom klubu.

Budite deo fenomenalnih kafanskih momenta koje nećete uspeti da prepričate i moraćete sve sve prijatelje dovedete u kafanu Cvetković kako bi iskusili kafanu u svakom smislu te reči. Mesto za sedenje možete rezervisati za šankom, barskim stolovima, visokim sedenjima, kafanskim stolovima, pultom i separeima pozivom na broj 062/780-100.


Galerija kafane Cvetković

Podeli sa prijateljima

Kako do kafane Cvetković?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Miloša Pocerca 10, Beograd, kafana Cvetković
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij