Kafana Druga kuća Gaučosi Beograd

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Kafana-Druga-Kuca-Gaucosi-Reserve-logo-2

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Bulevar vojvode Bojovića 10, Beograd

Program kafane Druga kuća Gaučosi

Pozovite nas za aktuelni program

O kafani Druga kuća Gaučosi

Kafana Druga kuća Gaučosi se nalazi u srcu Dorćola, ispod Kalemegdanske tvrđave, u neposrednoj blizini Nebojšine kule, na uglu ulica Cara Dušana i Dunavske. Kraj je miran i u blizini nema stambenih zgrada tako da možemo do kasno u noć da pravimo žurke, zabave, proslave…
Krenuli smo sa radom kao klub-restoran Vagon krajem prošlog veka, da bi nastavili od 2003 godine, sa sadašnjom formom kluba i pod prepoznatljivim brendom Gaučosi.
Od osnivanja nismo prestajali da se širimo i ulažemo u enterijer i eksterijer, tako da danas sa ponosom možemo da se predstavimo sa zatvorenim delom kluba, zatvorenom i otvorenom baštom, kao i obezbeđenim parkingom. U zimskim mesecima, kada ne koristimo otvorenu baštu, klub može primiti preko 1000 ljudi, a leti i znatno više.

Za kratko vreme, postali smo sinonim za dobar noćni provod. Pored klasičnih žurki, do sada smo organizovali brojna kulturna dešavanja, modne revije, likovne izložbe, tematske večeri, promocije, koncerte kao i brojne proslave firmi i svadbenih veselja…


Galerija kafane Druga kuća Gaučosi

Podeli sa prijateljima

Kako do kafane Druga kuća Gaučosi?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Bulevar vojvode Bojovića 10, Beograd, kafana Druga kuća Gaučosi
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij