Kafana Dzentlmen i Dama Beograd

Info i besplatne rezervacije na 062 780 100 ili putem

Online rezervacije

Kafana-Kafana-Dzentlmen-i-dama-Reserve-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 100
English: +381 62 780 300
Adresa: Sajamski kej bb, Beograd

Program kafane Dzentlmen i Dama

Pozovite nas za aktuelni program

O kafani Dzentlmen i Dama

Kafana Džentlmen i Dama se nalazi na Sajamskom keju bb, ispod novog mosta na Adi, pored popularnog restorana Stara stenka. Smeštena u zelenilu, pored same reke, sa prekrasnim pogledom na novi most preko Ade, predstavlja idealan kutak za potpuno uživanje u usijanoj atmosferi do ranih jutarnjih časova.

Kafana Džentlmen i Dama je savršena u svakom svom segmentu, enterijer je topao, prijatan i na veoma lep način i bez kompromisa koketira sa luksuzom. Kafana Džentlmen i Dama je dizajnirana i koncipirana tako da ne postoji loše mesto u njemu, a da ujedno možete da birate najrazličitije oblike mesta. Počevši od kafanskih i barskih stolova izgrađenih od najfinijeg drveta, pa preko pulta gde možete uživati u „vreloj“ atmosferi boemskog života, pa sve do velikih i komfornih separea.

Ovde treba da dođete sa ljudima do kojih vam je najviše stalo i da uz dobru čašu i dobro piče upoznate još zanimljivih i razdraganih ljudi koji će sa vama u kafani Džentlmen i Dama podelilti onu najvažniju ideologoju kafansku, nemojte to propustiti ni za šta na svetu.

Po prvi put u gradu imate mogućnost da osetite kompletnu kafansku usluga na nivou, i to sve u noćnom provodu. Dođite i proverite zašto je kafana Džentlmen i Dama bolja i drugačija od drugih!


Galerija kafane Dzentlmen i Dama

Podeli sa prijateljima

Kako do kafane Dzentlmen i Dama?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Sajamski kej bb, Beograd, kafana Dzentlmen i Dama
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij