Kafana Ko To Tamo Peva

Info i besplatne rezervacije na 062 780 100 i 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Program kafane Ko To Tamo Peva

Pozovite nas za aktuelni program
kafana ko to tamo peva

Kontakt: 062 780 100
Kontakt: 062 780 300
Adresa: Cetinjska 17, Beograd

O kafani Ko To Tamo Peva

Kafana Ko To Tamo Peva već 4 godine u ulici Cetinjska 17, Skadarlija, brine o vama i vašem raspoloženju. Ona je razlog zbog kog se kafane stvarno vole. Otvorena je petkom i subotom, kapaciteta je 80 mesta i šalje najpozitivniju energiju na ovom svetu.

Kafana Ko To Tamo Peva je kao bombona koja se ne sme jesti i samim tim se sve više voli i želi. Kafana ima 45 stolica i 10 kafanskih stolova, 6 barikovih burića umesto barskih stolova i 25 barskih stolica. U njoj se toči samo najbolja rakija i pije najbolje vino. Kafana Ko To Tamo Peva takođe u ponudi ima meze (domaći sir, kulen, njegoški pršut i masline). U kafani cene su i više nego boemske, a njom vlada prava kafanska atmosfera, koje nikad dosta i uvek može još.

U svakom ćošku kafane spava šarm, a ova boemska rezidencija poznata je po organizaciji proslava rođenja deteta, gde svako dete dobija goblenski ram sa svojim imenom, koji kao dekor stoji u njoj. Enterijer je domaćinski, topao, malkice romantičan, a najviše boemski.

Rezervišite vaše mesto u kafani Ko To Tamo Peva pozivom na broj 062/780-100.


Galerija kafane Ko To Tamo Peva

Podeli sa prijateljima

Kako do kafane Ko To Tamo Peva?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Cetinjska 17, Beograd, kafana Ko To Tamo Peva
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij