Kafana Kod Glumca

Info i besplatne rezervacije na 062 780 100 i 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Program kafane Kod Glumca

Pozovite nas za aktuelni program
kafana kod glumca

Kontakt: 062 780 100
Kontakt: 062 780 300
Adresa: Kneza Miloša 77, Beograd

O kafani Kod Glumca

Kafana Kod Glumca nalazi se na adresi Kneza Miloša 77, pored Kanadske ambasade. Ona je dobro poznato staro prestoničko boemsko mesto i veoma je posebna jer krije onaj pravi stari beogradski duh. Pored toga poznata je i po tome što je tu nekada davno živeo poznati glumac Petrović Miodrag Čkalja. Upravo zbog toga čitav deo oko kafane zove se Čkaljino sokače. Kafana Kod Glumca posvećena je jugoslovenskoj kinematografiji, filmovima, a i serijama.

Kafana Kod Glumca je jedna od retkih koja je ustvari velika stara kuća u kojoj se vodi računa i o najsitnijim detaljima, jer detalji su ti koji nam pričaju priče. Kafana ima besplatan parking kapaciteta do 50 vozila, a svoj automobil možete parkirati i u ulici Kneza Miloša.

Enterijer kafane Kod Glumca, kao i eksterijer priča su za sebe. Čitava kafana je prekrivena puzavicom, koja asocira na romantiku i prošla vremena. Najlepše je u toku zimskog perioda kada se sneg uhvati i zadrži za nju i da poseban šmek ovoj vrhunskoj i boemskoj kafani. U kafani Kod Glumca gde god da se nađete u centru ste pažnje i budite uvereni da vam ni na sekund neće biti dosadno. Kafana ima kaskade, a bina se iz svakog dela vidi. Zidovi kafane su od stare cigle, a specijalnu čar joj daje pod u kombinaciji od drveta i kamena. Tu je i kamin koji upotpunjuje pravu boemsko kafansku atmosferu.

Kapacitet kafane Kod Glumca je 270 gostiju. A za one koji su ljubitelji privatnije atmosfere ili bi da proslave neki od bitnih momenta u životu, diplomu ili rođendan, tu je VIP deo gde može da stane 50 ljudi. Svaki deo kafane kod Glumca podsetiće vas na lokaciju neke serije ili kultnog filma. Posetite kafanu Kod Glumca i provedite se kao da ste na filmu. Vaše mesto možete rezervisati pozivom na broj 062/780-100.


Galerija kafane Kod Glumca

Podeli sa prijateljima

Kako do kafane Kod Glumca?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Kneza Miloša 77, Beograd, kafana Pukni Zoro
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij