Kafana Konoba Akustik Beograd

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Restoran-Konoba-Akustik-Reserve-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Cara Dušana 13, Beograd

Program kafane Konoba Akustik

Pozovite nas za aktuelni program

O kafani Konoba Akustik

Kafana Konoba Akustik nalazi se na Dorćolu, u ulici Cara Dušana 13. Ovo je mesto koje svojim izgledom oživljava stara vremena i duh Beograda s početka 20. veka, savršen prostor i prekretnica puteva poštovalaca tradicije i istorije koja obavija našu prestonicu.

Poput nekadašnjih kafana u Beogradu, kafana Konoba Akustik postala je okupljalište ljubitelja dobrog provoda, izvrsne hrane i još boljeg pića. Uređena u duhu etno stila, sa kariranim stolnjacima i drvenim stolicama koje nose pravi boemski duh, enterijer kafane Konoba Akustik neće vas ostaviti ravnodušnim. Svojim izgledom, toplom i domaćinskom atmosferom, pristupačnim cenama pića, ova oaza hedonizma prosto obećava ugodne trenutke i savršen provod u Beogradu.

Tamburaši su gitarom i harmonikom već osvojili i zagrejali srca različitih ljudi koji su česti gosti ove kafane, a koji se tu i vraćaju. Njihova muzika se uvek pobrine za vaše dobro raspoloženje i momente za pamćenje. Samo u Konobi Akustik možete čuti muzikicu i starogradske pesme koja će vas vratiti u davna vremena i to svakog dana u nedelji od 20 časova.

Pored svega toga, u ovoj kafani uživaćete i u nacionalnim jelima, koje za vas pripremaju vrhunski majstori. Raznovrstan meni, veliki izbor pića po veoma pristupačnim i simboličnim cenama i sjajna muzika, osvojiće vas na prvi pogled, prvo probanje i prvo slušanje.


Galerija kafane Konoba Akustik

Podeli sa prijateljima

Kako do kafane Konoba Akustik?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Cara Dušana 13, Beograd, kafana Konoba Akustik
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij