Kafana Korčagin

Info i besplatne rezervacije na 062 780 100 i 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

kafana korcagin

Kontakt: 062 780 100
Kontakt: 062 780 300
Adresa: Ćirila i Metodija 2a, Beograd

Program kafane Korčagin

Pozovite nas za aktuelni program

O kafani Korčagin

Već više od jedne decenije kafana Korčagin važi kao sinonim za vrhunski kafanski provod u Beogradu. U neposrednoj blizini Vukovog spomenika u širem centru grada Beograda u ulici Ćirila i Metodija br 2a nalazi se kafana Korčagin.

U kafanu Korčagin možete da dođete na putu od pijace do kuće, sa cegerima da se odmorite i napravite pauzu za kafu ili provedete vreme u dobrom društvu. U kafani Korčagin možete izgovoriti ili čuti svakakve gluposti, možete se ispričate sa narodom, a da vas ne košta mnogo jer su cene kafane Korčagin pristupačne svakom džepu. Stariji nastavljaju da neguju ovu ideologiju, a mladi nastavljaju da je u potpunosti prihvataju.

Ambijent kafane Korčagin veoma je neobičan i veoma autentičan. Boje komunizma crvena-bela-plava su boje koje dominiraju zajedno sa velikim brojem etno elemenata, fotografijama brigada sa radnih akcija, gardista i svih ostalih koji ne smeju da budu zaboravljeni – Ljuba Čupić, Stjepan Filipović… Fotografije Josipa Broza Tita, petokraka, čekić i srp, grb i zastava odvešće starije na putovanje kroz mladost, a mlade na putovanje i upoznavanje naše istorije.

Zanimljiva činjenica je ta da su gosti doneli sve te stvarčice u kafanu, i kako neko nešto donese, neko nešto ukrade i samim tim se postavka kafane menja u zavisnosti od gostiju koji su je posetili. U kafani Korčagin takođe možete fino da mezite i pojedete, a na meniju ćete moći da vidite originalnu i nesvakidašnju ponudu tipa: „Batak Daliborke Stojšić“ , „Da me moja mila majka vidi“ ili „Živ mi ti“.

Osetite prave kafanske čari posetom kafani Korčagin, a vaše mesto možete rezervisati na 062/780-100.


Galerija kafane Korčagin

Podeli sa prijateljima

Kako do kafane Korčagin?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Ćirila i Metodija 2a, Beograd, kafana Korčagin
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij