Kafana Premijera

Info i besplatne rezervacije na 062 780 100 i 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Program kafanePremijera

Pozovite nas za aktuelni program
kafana premijera

Kontakt: 062 780 100
Kontakt: 062 780 300
Adresa: Mileševska 73, Beograd

O kafani Premijera

Kafana – restoran Premijera nalazi se na adresi Mileševska 73, preko puta dramskog pozorišsta u Beogradu, na Vračaru. U toku dana je ugledna kafana – restoran, sa veoma pristupačnim cenama pića i hrane, sa standardnim kariranim stolnjacima, a nakon 22h posetioci mogu da se opuste i uživaju u pravoj klubskoj atmosferi u drugom delu kafane – restorana Premijera uz odličnu živu svirku i prelep enterijer.

Kafana restoran Premijera otvorena je od ponedeljka do subote od 08h – 21h i veoma je poznata po ukusnim jelima sa roštilja, kuvanim jelima i primesama internacionalne kuhinje ( lignje, plodovi mora, paste, itd.. ). Nakon preukusne večere u gornjem delu kafane restorana Premijera možete da se spustite u donji deo KLUB kafane restorane Premijera, u pravi klubski enterijer sa ozvučenim bendom koji garantuje nezaboravan provod do zore.

U kafani restoranu Premijera takođe možete organizovati sve vrste svečanosti i proslava. Ako ste ljubitelj dobre hrane, žive svirke, lepog enterijera i pristupačnih cena pića onda je kafana Premijera idealno mesto za vas. Posetite i uverite se sami.


Galerija kafane Premijera

Podeli sa prijateljima

Kako do kafane Premijera?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Mileševska 73, Beograd, kafana Premijera
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij