Kafana Pukni Zoro

Info i besplatne rezervacije na 062 780 100 i 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Program kafane Pukni Zoro

Pozovite nas za aktuelni program
kafana pukni zoro

Kontakt: 062 780 100
Kontakt: 062 780 300
Adresa: Masarikov Trg 10, Beograd

O kafani Pukni Zoro

Kafana Pukni Zoro nalazi se u Zemunu, na adresi Masarikov Trg broj 10. Otvorena je 2014. godine u jesen i veoma brzo postala je jedno od najomiljenijih mesta za izlazak u Beogradu.

U kafani Pukni Zoro do ranih jutarnjih časova možete da uživate u vrhunskom i nezaboravnom provodu i fenomenalnoj energiji koja plovi ovom kafanom. Dugi niz godina Zemun je bio poznat kao epicentar za kafanski život u Beogradu, a poslednjih par godina beogradske kafane preuzele su taj primat. Uprkos svemu tome, kafana Pukni Zoro uspela je vrlo brzo i opravdano da postane jedno od omiljenijih mesta za izlazak među svim generacijama koje su željne kvalitetnog kafanskog provoda i atmosfere i ipak je zauzela svoje zasluženo mesto na kafanskoj mapi Beograda.

Posetite kafanu Pukni Zoro i uživajte u dobroj muzici, pravom kafanskom provodu, pozitivnoj energiji, kvalitetnom piću i veoma ljubaznom osoblju. Ulaz je slobodan za sve goste koji su stariji od 21 godine, a prethodno je potrebno da rezervišete vaše mesto! Broj za rezervacije je 062/780-100.


Galerija kafane Pukni Zoro

Podeli sa prijateljima

Kako do kafane Pukni Zoro?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Masarikov Trg 10, Beograd, kafana Pukni Zoro
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij