Kafana Sokače

Info i besplatne rezervacije na 062 780 100 i 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Program kafane Sokače

Pozovite nas za aktuelni program
kafana sokače

Kontakt: 062 780 100
Kontakt: 062 780 300
Adresa: Vodovodska 158, Beograd

O kafani Sokače

Kafana Sokače nalazi se na naselju Žarkovo u Beogradu, u ulici Vodovodska 158. U njoj će vas domaćinski dočekati nasmejano i veoma ljubazno osoblje, dobar muzički repertoar, lud i nezaboavan provod i veoma niske cene.

U kafani Sokače ambijent je veoma lep i prijatan, ziovi su ukrašeni ciglom i kamenom, a stolovi su drveni i prekriveni standardnim kafanskim crvenim kariranim stolnjacima, pa samim tim ona odiše toplotom koja vezuje i osvaja svakog posetioca. Tu su takođe i barski stolovi, i sve je dobro planski raspoređeno te u njoj prosto nema „lošeg mesta“.

Muzički program kafane Sokače prilagođava se željama i potrebama gostiju, i u njoj možete da uživate i opustite uz prelepe zvuke tamburaša, narodne muzike i starogradskih pesama. U kafani Sokače sve je prilagođeno vašem potpunom ugođaju. Kapacitet kafane je 220 gostiju, a za vas otvoren je do 03h. Kafana Sokače takođe poseduje parking za sve goste tako da ne morate da brinete o vašem automobilu.

Vaše mesto možete rezervisati na broj 062/780-100.


Galerija kafane Sokače

Podeli sa prijateljima

Kako do kafane Sokače?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Vodovodska 158, Beograd, kafana Sokače
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij