Kafana Stari Beograd

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Restoran-Stari-Beograd-Reserve-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Radno vreme: Ponedeljak, utorak i sreda od 09 - 23h, Četvrtak, petak i subota od 09 - 01h
Adresa: Kneza Danila 4, Beograd

Kafana Stari Beograd program

Pozovite nas za aktuelni program

Kafana Stari Beograd opis

Kafana Stari Beograd ili Stari BGD, nalazi se u ulici Kneza Danila broj 4, na teritoriji opštine Palilula, u Beogradu. Na istom mestu ova kafana postoji i radi već više od 40 godina, privlačeći svakodnevno veliki broj svojih sugrađana, mlađe i starije generacije, ljubitelje kvalitetne domaće kuhinje.

Nedavno renovirano zdanje kafane sa izuzetno dugom tradicijom, pružiće Vam mogućnost da uživate u prijatnom ambijentu ispunjenom pozitivnom energijom. Skrovito mesto, savršeno za porodične ručkove i prijatne trenutke u društvu Vama dragih osoba.

Enterijer kafane u rustičnom stilu, vratiće Vas sa mislima na prošla vremena i uneti dozu topline u Vašu svakodnevicu. Zidovi od bagremovog drveta daju našoj kafani dozu šarma i elegancije, a na istima ćete videti slike starog Beograda iz privatne kolekcije koju smo kao kafana dobili na poklon.

Sa mnogo ljubavi i umeća pripremamo za naše goste bogatu paletu jela domaće kuhinje, po starim proverenim recepturama. Majstori domaće kuhinje pažljivo biraju sve sastojke koji našim domaćim jelima daju prepoznatljiv i neodoljiv ukus. Savršeno aranžirana i poslužena hrana sa našeg menija zagolicaće Vašu maštu, a naše će Vam ljubazno osoblje srdačno preporučiti najbolja vina iz naše vinske karte.

Kapacitet restorana iznosi 50 mesta za sedenje, dok je terasa pod lozom predviđena za 80 osoba. Četvrtkom, petkom i subotom za Vaše dobro raspoloženje pobrinuće se izvrsni muzičari, koji će svojim umećem podići atmosferu i učiniti da zaboravite makar na kratko na svakodnevne probleme i obaveze. Starogradska muzika, najbolji orkestri u gradu i tematske večeri zaslužni su za sve veći broj gostiju koji dočekujemo svake nedelje.

U blizini naše kafane tačnije svega 90 metara od istog nalazi se prostan parking, za Vaša vozila, sa preko 300 mesta uz neograničene vremenske zone, čime Vaš boravak u našoj kafani nije uslovljen.

Rezervišite mesto za Vas i Vama drage ljude i uživajte u prijatnom ambijentu ove kafane.

Brojne su kafane u Beogradu koje Vas mogu privući svojim šarmom, ali je samo jedna u gradu kafana sa domaćom kuhinjom, starogradskom muzikom i tradicijom postojanja dugom 4 decenije, Kafana Stari Beograd.

Vaš savršen izbor za poslovne i porodične ručkove u prepodnevnim, podnevnim i večernjim časovima.


Kafana Stari Beograd galerija

Podeli sa prijateljima

Navigacija i mapa

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Kneza Danila 4, Beograd, Restoran Stari Beograd
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij