Kafana Staro Burence Zemun

Info i besplatne rezervacije na 062 780 100 i 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Kafana-Staro-Burence-Reserve-logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 100
Kontakt: 062 780 300
Adresa: Strma 2, Zemun

Program kafane Staro Burence

Pozovite nas za aktuelni program

O kafani Staro Burence

Kafana Staro Burence nalazi se u ulici Strma broj 2, na Gardošu, u Zemunu. Kafana Staro Burence već dugi niz godina predstavlja vodeće mesto za ovakvu vrstu usluge, i izuzetno je stara i poznata kafana. Popularnosti kafane Staro Burence, pored duge beomske tradicije, doprinosi i besprekorna usluga, uvek ljubazno osoblje spremno da vas usluži, komforan i prijatan ambijent, kao i sjajna muzika. Muzika je žanrovski usmerena na starogradske numere i kvalitetnu narodnu muziku.

Kafana Staro Burence kapaciteta je 70 ljudi, a radi do 4 h iza ponoći. Pored svih ovih izuzetnih pogodnosti koje vam kafana Staro Burence nudi, takođe vam je dostupno organizovanje porodičnih ili poslovnih proslava. Kafanu Staro Burence možete iznajmiti kao prostor za rođendane, žurke i veselja po vašem izboru. Za ovakav tip usluge kafana Staro Burence dostupna je od nedelje do četvrtka, a ono što je jako bitno jesu vrlo pristupačne cene. Naime, organizovanje bilo kakve vrste proslava naplaćuje se svega 10 eura po osobi, dok ponuda važi za grupu od minimum 35 ljudi. U okviru pomenute cene obezbeđeno je neograničeno piće, kao i muzika, koja može biti po izboru gostiju, ili u organizaciji kafane. Kafana Staro Burence pruža vam neverovatan i neponovljiv provod, jedinstven u Zemunu. Ne propustite da budete deo istorije Starog Burenceta.


Galerija kafane Staro Burence

Podeli sa prijateljima

Kako do kafane Staro Burence?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Strma 2, Zemun, kafana Staro Burence
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij