Kafana Tarapana

Info i besplatne rezervacije na 062 780 100 i 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

kafana tarapana

Kontakt: 062 780 100
Kontakt: 062 780 300
Adresa: Kneza Miloša 9, Beograd

Program kafane Tarapana

Pozovite nas za aktuelni program

O kafani Tarapana

Klub Kafana Tarapana jedno od omiljenih mesta za noćni život u Beogradu. Nalazi se u centru Beograda na adresi Kneza Miloša 9. Klub kafana Tarapana je mix kafane I klub I poseduje prostor kapaciteta od 600 ljudi, gde se granice ludog provoda pomeraju.

Klub kafana Tarapana jedna od najlepših kafana u Beogradu I u bilo kom delu da se nalazite imaćete osećaj da ste u centru zbivanja pa samim tim I nije čudno što je za veoma kratak period postala jedno od najpopularnijih mesta za izlazak. Vrhunski provod, sa vrhunskom energijom koju ćete osetiti čim uđete na ulazna vrata.

U klubu kafani Tarapana možete da očekujete samo najbolje I kada jednom dođete biće Vam jasno zašto se gosti vraćaju. Svakog petka I svake subote možete da uživate uz najbolje svirke, gostovanja najpoznatijih zvezda naše muzičke scene I da doživite fenomenalan provod koji ćete posle prepričavati. Jedna stvar je sigurna, ko dođe u klub kafanu Tarapana provešće se ludo I nezaboravno.


Galerija kafane Tarapana

Podeli sa prijateljima

Kako do kafane Tarapana?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Kneza Miloša 9, Beograd, kafana Tarapana
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):