Kafana Tri Promila

Info i besplatne rezervacije na 062 780 100 i 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Program kafane Tri Promila

Pozovite nas za aktuelni program
kafana tri promila

Kontakt: 062 780 100
Kontakt: 062 780 300
Adresa: Masarikov Trg 10, Beograd

O kafani Tri Promila

Najmlađa, ali i najpopularnija kafana u Zemunu. Kafana Tri Promila nalazi se na adresi Masarikov Trg 10.

Kapacitet kafane Tri Promila je 150 ljudi, i samo za vas otvorena je četvrtkom, petkom i subotom. Njom vlada pravi boemki duh koji ćete moći da osetite u svakom delu kafane, bilo da ste za stolom sa neizbežnom kafanskom dekoracijom kariranih stolnjaka ili da se nalazite za prostranim šankom gde imate pogled na ceo ambijent.

U kafani Tri Promila cene su veoma pristupačne što će aapsolutno doprineti vašem užitku i raspoloženju. Neprevaziđeni zuk neozvučenih tamburaša jedan je od razloga zašto se ova kafana ističe od mnoštvo drugih kafana u Beogradu. Repertorar kafane Tri Promila je uglavnom narodna i starogradska muzika, a muzičari su uvek spremni da vam izađu u susret i otpevaju pesmu koja vas u srce dira. Pored svega gore navedenog, još jedan veoma dobar atribut kafane Tri Promila jeste vrhunska usluga vrhinskog osoblja.

Kafana Tri Promila ima moto koji kaže: „Nebitno je u kojoj kafani sediš, bitno je ko sedi za tvojim stolom.“ Rezervišite vaš sto pozivom na broj 062/780-100.


Galerija kafane Tri Promila

Podeli sa prijateljima

Kako do kafane Tri Promila?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Masarikov Trg 10, Beograd, kafana Tri Promila
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):