Klub Komitet

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

klub-komitet-logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Karađorđeva 2-4,Beton Hala, Beograd

Program kluba Komitet

Pozovite nas za aktuelni program

O klubu Komitet

Klub Komitet je potpuno nova dimenzija clubbing-a u Beogradu i nalazi se u samom srcu noćnih dešavanja kod Beton hale sa predivnim pogledom na beogradsko ušće. U samom lokalu postoje posebni odeljci kako za večeru, tako i za piće. Posetioce ovog novootvorenog mesta za izlazak očekuje bogat muzički program i brojna iznenađenja. Ovaj klub je zahvaljujući velikoj količini pozitivne energije zauzeo jedno od vodećih mesta u noćnom životu Beograda.

Šta nudi klub Komitet

Mnoštvo luksuznih detalja i upečatljivih, na svojevrsan način i specifični koncept ovo mesto čini sasvim drugačijim od svega na šta ste do sad navikli. U klubu Komitet možete konzumirati najraznovrsnija pića, kao što su poznati bredovi votke i viskija, pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca. Dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod u ovom klubu činiti nezaboravnim.

Mada, Komitet ne čini samo enterijer, muzika i osoblje – dušu ovog lokala čine posebno njegovi gosti! Zato ne propustite da budete jedan od njih i osetite atmosferu Komiteta i nesvakidašnji provod koji se ovde doživljava. Komitet posećuju uglavnom stariji gosti, koji uživaju u domaćoj pop/rock muzici u izvođenju nekih od najpoznatijih zvezda regionalne muzičke scene.

Radno vreme kluba Komitet

Klub Komitet svoja vrata otvara za sve ljubitelje noćnog provoda u Beogradu od 22:00h do 03:30h, gde vas celu noć čekaju usijana atmosfera i nasmejana lica.

Dobra lokacija, parking,sjajna muzika i zagarantovan provod su razlozi da dodjete i posetite nas.

Rezervišite na vreme svoje mesto!


Galerija kluba Komitet

Podeli sa prijateljima

Kako do kluba Komitet?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Karađorđeva 2-4, Beton Hala, Beograd, klub Komitet
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij