Klub Komitet

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

klub-komitet-logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Karađorđeva 2-4,Beton Hala, Beograd

Program kluba Komitet

Pozovite nas za aktuelni program

O klubu Komitet

Klub Komitet je potpuno nova dimenzija clubbing-a u Beogradu i nalazi se u samom srcu noćnih dešavanja kod Beton hale sa predivnim pogledom na beogradsko ušće. U samom lokalu postoje posebni odeljci kako za večeru, tako i za piće. Posetioce ovog novootvorenog mesta za izlazak očekuje bogat muzički program i brojna iznenađenja. Ovaj klub je zahvaljujući velikoj količini pozitivne energije zauzeo jedno od vodećih mesta u noćnom životu Beograda.

Mnoštvo luksuznih detalja i upečatljivih, na svojevrsan način i specifični koncept ovo mesto čini sasvim drugačijim od svega na šta ste do sad navikli. U klubu Komitet možete konzumirati najraznovrsnija pića, kao što su poznati bredovi votke i viskija, pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca. Dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod u ovom klubu činiti nezaboravnim.

Mada, Komitet ne čini samo enterijer, muzika i osoblje – dušu ovog lokala čine posebno njegovi gosti! Zato ne propustite da budete jedan od njih i osetite atmosferu Komiteta i nesvakidašnji provod koji se ovde doživljava. Komitet posećuju uglavnom stariji gosti, koji uživaju u domaćoj pop/rock muzici u izvođenju nekih od najpoznatijih zvezda regionalne muzičke scene. U klubu se mogu sresti gostovanja takvih imena kao što su Ok Bend, Dado Glišić, Nina Badrić, Lexington bend, Ministarke, Amadeus Bend itd.

Klub Komitet svoja vrata otvara za sve ljubitelje noćnog provoda u Beogradu od 21h do 03h, gde vas celu noć čekaju usijana atmosfera i nasmejana lica.

Rezervišite na vreme svoje mesto!


Galerija kluba Komitet

Podeli sa prijateljima

Kako do kluba Komitet?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Karađorđeva 2-4, Beton Hala, Beograd, klub Komitet
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij