Klub Restoran Petica Ada Ciganlija

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Klub-Restoran-Petica-Ada-Ciganlija-Reserve-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Ada Ciganlija (makiška strana) lokal 5, Beograd

Program restorana Petica

Pozovite nas za aktuelni program

O restoranu Petica

Nalazimo se na Adi Ciganliji na desnoj obali poznatijoj kao makiška strana.

Ovo je vrhunsko mesto za odmor i opuštanje. Topla i prijatna atmosfera. Multifunkcionalan prostor, velika mogućnost transformacije – celodnevno sedenje u kafiću ili uživanje na plaži, konzumiranje vrhunske kuhinje, večeri uz živu svirku ili nezaboravne DJ žurke.

Ako želite da proslavite rođendan, diplomu, svadbu, poslovno slavlje ili neki drugi važan događaj – ne tražite dalje. Ovde ste uvek dobrodošli. Rezervišite na vreme, a mi ćemo se postarati da vaš boravak bude nezaboravan.

Veliko dugogodišnje iskustvo u organizaciji proslava su garancija da ćemo i vašu manifestaciju osmisliti i realizovati u skladu sa vašim željama i potrebama počev od ukusne hrane, brižljivo odabranih pića, preko toplog ambijenta, sve do programa osmišljenih prema vašim potrebama.

Naš catering team je uvek spreman da Vam pomogne da organizujete poslovni skup i na nekoj drugoj lokaciji.

Lep i smirujući ambijent lokala, prelepa terasa sa najlepšim pogledom na savsko jezero.

A kada se zaželite malo sporta, tu je i naš teren za odbojku na pesku. često ćete videti noću u dva, tri sata, neumorne mlade ljude kako igraju na pesku. Organizujemo razna klupska takmičenja u odbojci.

Mnogim kompanijama smo organizovali Team building gde njihovi zaposleni uživaju u prelepoj prirodi Ade Ciganlije igrajući odbojku, stoni tenis, mali fudbal, vozeći bicikle, učeći prve korake savremenih plesova…

Kuvari restorana Petice iznenadiće Vas svojim specijalitetima, na koje ćete se rado vraćati. Dovoljno je da samo jednom probate hranu u našem ambijentu i postaćete naš stalan gost.
Najbogatiji švedski sto – svake subote i nedelje.

Renovirani prostor Petice na Adi nudi najbolji prostor, ozvučenje i rasvetu. Zatvoreni prostor prima 350 gostiju, dok se na terasi uživa u diskretnom sunčanju, a plaža sa ljuljaškama nudi piće.


Galerija restorana Petica

Podeli sa prijateljima

Kako do restorana Petica?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Ada Ciganlija (makiška strana) lokal 5, Beograd, restoran Petica
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij