Klub Square

Info i besplatne rezervacije na 062 262 212 ili putem

Online rezervacije

klub square

Kontakt: 062 262 212
English: +381 62 262 212
Adresa: Studentski Trg 15, Beograd

Program kluba Square

Pozovite nas za aktuelni program

O klubu Square

Klub Square nalazi se na adresi Studentski trg br 15 u samom srce prestonice. Smešten u centru svih zbivanja predstavlja potpuno novu dimenziju clubbing-a i zauzima jedno od vodećih mesta noćnog života u Beogradu. U klubu Square okupljaju se najveći klaberi grada i svojom pozitivnom atmosferom upotpunjavaju doživljaj svakom novom posetiocu.

Prednost kluba Square u odnosu na ostala slična mesta je to što nudi za svakog po nešto. Posetioci kluba imaće priliku da uživaju u veoma raznolikom muzičkom programu od četvrtka do nedelje. Četvrtkom možete da čujete najpoznatije hitove devedesetih godina, a petkom najkvalitetnije zvukove house muzike na našim prostorima. Svi ljubitelji tehno i house muzike moćiće subotom da se opuste i uživaju u tehno-house muzici. A RnB muzika ostaje rezervisana za nedelju. Kao i RnB muzika i vi rezervišite vaše mesto u klubu Square na vreme pozivom na broj 062/262-212


Galerija kluba Square

Podeli sa prijateljima

Kako do kluba Square?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Studentski Trg 15, Beograd, klub Square
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij