Klub Teatro Beograd

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Klub-Teatro-bar-Reserve-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Sarajevska 26, Beograd

Program kluba Teatro

Pozovite nas za aktuelni program

O klubu Teatro

Ako ste se odlučili da večeras odete u nezaboravan izlasak ili možda izvedete goste iz inostranstva, klub Teatro je mesto za vas. Ovaj klub, koji već deceniju predstavlja meku za ljubitelje provoda i domaće muzike, nalazi se u Sarajevskoj 26, blizu Železničke stanice.

Jedan od najvećih klubova u Beogradu ima kapacitet od čak 700 mesta za ljude željne dobrog zezanja i prostire se na tri nivoa, od kojih su dva uvek otvorena za ludovanje. Na drugom nivou dostupni su i VIP separei koji nude privatnost svima koji je traže. Seksipilne igračice i zgodne gošće čine atmosferu vrelom, a gostovanja najvećih domaćih zvezda uvek garantuju dobar provod.

Teatro je specifičan i po tome što poseduje „chill out“ zonu koja može primti oko 100 ljudi, ali i klub u klubu. Naime, u Teatru se nalazi i klub Mala Scena, koji je odličan za iznajmljivanje u svrhe raznih eventova i može primiti 300 ljudi.

Ako ste raspoloženi za vruć provod, noći koje se ne smeju prepričavati, dobra pića i lepe ljude – svratite u Teatro.

SVIDEĆE SE ONIMA KOJI: Vole narodnjake, izlaske radnim danima, alkohol, ludilo od provoda, gužvu ili privatnu atmosferu – klub obezbeđuje oba u zavisnosti od mesta

NIJE ZA ONE KOJI: Moraju rano da ustaju, više vole urbaniji zvuk


Galerija kluba Teatro

Podeli sa prijateljima

Kako do kluba Teatro?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Sarajevska 26, Beograd, klub Teatro
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij