Klub The Bank

Info i besplatne rezervacije na 062 262 212 ili putem

Online rezervacije

klub the bank

Kontakt: 062 262 212
English: +381 62 262 212
Adresa: Karađorđeva 2-4, Beograd

Program kluba The Bank

Pozovite nas za aktuelni program

O klubu The Bank

Klub The Bank nalazi se na adresi Karađorđeva 2-4 na Savskom pristaništu. Svojim programom i dobrom lokacijom pravo je mesto za sve fanove elektronskog i veoma kvalitetnog RnB zvuka. U njemu ćete moći da uživate od ponoći do četiri sata ujutru. Zahvaljujući velikoj količini pozitivne energije koju poseduje klub the Bank zauzeo je jedno od vodećih mesta noćnog života u Beogradu.

The Bank je prvi pravi RnB klub i za dobru atmosferu u klubu zaduženi su veoma iskusni beogradski DJ-evi, dobro poznati po sjajnim elektro i RnB setovima. Svaka vaša poseta klubu biće nezaboravno iskustvo jer pored kvalitetne muzike ovde vas čeka profesionalno i veoma ljubazno osoblje koje se uvek trudi da upotpuni vaš izlazak. Na bilo kom mestu u klubu The Bank da se nalazite uvek ćete biti u centru zbivanja lude zabave. Kapacitet kluba je 400 ljudi, a klub na raspolaganju ima brojne brojne barske stolove, separee i visoka sedenja.

Klub The Bank takođe ima velim izbor najkvalitetnijih alkoholnih pića, brojna piva, vina i raznovrsnih koktela. Svojom uslugom i ambijentom posetiocima pruža pravo iskustvo glamura, šika i pravog džet-set provoda.

Rezervacije možete izvršiti pozivom na broj 062/262-212


Galerija kluba The Bank

Podeli sa prijateljima

Kako do klub The Bank?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Karađorđeva 2-4, Beograd, klub The Bank
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij