Klub Tilt Beograd

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Klub-Tilt-Reserve-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Bulevar vojvode Bojovica 30, Beograd

Program kluba Tilt

Pozovite nas za aktuelni program

O klubu Tilt

Tužni ste što je gotovo leto i ne možete više da dominirate na Freestyler-u? Opušteno, od prošle godine postoji njegov zimski mlađi brat, Tilt. Ali vi to već znate.

Klub velikog kapaciteta ljudi, uređen moderno i futuristički nudi odličan provod četvrtkom, petkom i subotom. Sada već čuvene žurke sa Free-a, „Belgrade Banging“ zimi se sele u klub Tilt. Odličan izbor muzike – house, elektro, disko, odlični DJ- evi, seksi razgolićene igračice i veliki izbor najboljih pića garantuju dobar provod.

Klub koji po svemu parira najboljim svetskim klubovima nalazi se u Beton hali i uvek garantuje pozitivan vajb. Osoblje se maksimalno trudi da ugodi svojim gostima, a profesionalni barmeni vam mogu smućkati najbolje koktele u gradu. Ako slavite, pa ste se odlučili za šampanjac – ne brinite. Tilt nudi odličan izbor vrhunskih šampanjaca.

Spremite se za ludilo od provoda u urbanoj atmosferi, među seksi igračicama, sa najboljim pićem – Tilt je definitivno omiljena destinacija pravih, urbanih klabera željnih provoda na svetskom nivou.

SVIDEĆE SE ONIMA KOJI: Vole elekto provod, muzičke elktro festivale i sve što ide uz njih, go go igračice, dobru uslugu

NIJE ZA ONE KOJI: Vole domaću muziku, intimniju atmosferu


Galerija kluba Tilt

Podeli sa prijateljima

Kako do kluba Tilt?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Bulevar vojvode Bojovica 30, Beograd, klub Tilt
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij