Caffe Club Vendome

Caffe Club Vendome

TC Zlatibor , Zlatibor

Rezervišite vaše mesto u klubu Vendome za doček Nove godine

REZERVIŠITE ODMAH

062 780 100

Caffe Club Vendome – Kralj provoda na Zlatiboru

Novogodišnja noć se bliži, a vi ste ove godine odlučili da na malo promenite svoje navike kada je doček u pitanju. Zamenite svakodnevnu gužvu i stres čistim vazduhom, predivnom prirodom i bogatom turističkom ponudom Zlatibora, i uživajte kao nikada do sad! Zlatibor je jedna od destinacija na kojoj ćete imati priliku da uživate u prirodi, uz veliki broj sadržaja za nezaboravan provod!

Ne dozvolite sebi da u novogodišnjoj noći dođete u situaciju da se pitate “Kuda večeras? Tek smo doputovali i ništa nismo rezervisali..” Caffe Club Vendome na Zlatiboru je savršen izbor za nesvakidašnji planinski doček Nove 2022. godine! Ne propustite ovu šansu, i već sada obezbedite sebi doček za pamćenje! Caffe Club Vendome otvara svoja vrata za vas u novogodišnjoj noći!

Obezbedite mesto u najtraženijem klubu na Zlatiboru

Zlatibor važi jednu od najprestižnijih turističkih destinacija, naročito kada je u zima, kada je aktuelna sezona skijanja, godišnjih odmora, porodičnih putovanja, dečjih zimskih raspusta i slično. Veliki broj ljudi se odlučuje za “beg” iz glavnog grada u ovom periodu, ali isto tako, sa velikom željom za izlascima, i nedostatkom vremena i informacija, mnogi dođu u situaciju da nigde više nema slobodnih mesta.

Zlatibor je planina relativno malog kapaciteta, a potražnja je izuzetno velika – zato rezervišite svoje mesto za novogodišnju noć na vreme putem našeg sajta, tako što ćete popuniti online upit rezervaciju, ili pozovite na broj 062/780-100 – Caffe Club Vendome čeka samo na vas! Doživite zimske čarolije na pravi način, bez pitanja “Gde izaći za Novu godinu!”

Doživljaj za pamćenje – Caffe Club Vendome

Caffe Club Vendome godinama unazad važi za najpoznatiji lokal na Zlatiboru. Prepoznatljive dnevne i noćne žurke, senzacionalne novogodišnje proslave, profesionalna usluga i osoblje, čuveni Koce Band i DJ Arsa koji su zaduženi za nezaboravan provod do ranih jutarnjih časova, i koji do sada postali zaštitna lica Caffe Club-a Vendome, samo su neki od razloga zašto vaša novogodišnja poseta Zlatiboru ne može proći bez odlaska u Caffe Club Vendome.

Kompletno renoviran po najvišim svetskim standardima, Caffe Club Vendome, nalazi se u centru Zlatibora – na Kraljevom trgu kraj jezera. Luksuzno ukrašen enterijer i magična novogodišnja atmosfera obeležiće ovu posebnu noć ukoliko se odlučite da upravo Caffe Club Vendome bude vaš izbor za doček Nove godine.

Nabavite kartu za najprestižniji doček Nove godine – Caffe Club Vendome

Cena novogodišnje karte za najtraženiji doček Nove godine na Zlatiboru kreće se od 60€ do 80€ po osobi, i obuhvata piće dobrodošlice i posluženje koje će vas dočekati za barskim stolovima i separima, koji god izbor da napravite. Caffe Club Vendome pruža vam mogućnost stajanja za barskim stolom, čija je cena 60€ po osobi, a ukoliko ste planirali da proslavite Novu godinu u malo većem društvu, možete izabrati separe, čija je cena 80€ po osobi.

Kao i do sada, dobro poznati Koce Band i DJ Arsa biće zaduženi za nezaboravan provod i atmosferu, i učiniti da doček Nove godine u Caffe Club-u Vendome bude i ove godine doček o kome će se najviše pričati mesecima!

Caffe Club Vendome ima kapacitet od čak 400 sedećih i 400 stajaćih mesta, zato požurite i rezervišite svoje mesto što pre, jer je ipak Nova godina na Zlatiboru nešto za šta se mnogi odluče, pa se često dešava da zafali “koje mesto viška”. Ne dozvolite da se nađete u toj grupi, već rezervišite odmah svoje mesto na najtražnijem dočeku na Zlatiboru! Neka Caffe Club Vendome bude vaš izbor!

Caffe Club Vendome Zlatibor – Na klik do rezervacije!

I dalje se pitate “Gde izaći za Novu godinu na Zlatiboru?”? Posetite naš sajt ili pozovite 062/780-100, i obezbedite sebi sigurno mesto za doček Nove godine u Caffe Club-u Vendome! Popunite online upit za rezervaciju, i neko iz našeg tima će vam odgovoriti u najbržem mogućem roku! Uverite se u kvalitet usluge jednog od najpoznatijih klubova na Zlatiboru! Vidimo se na Zlatiboru!

Galerija kluba Vendome

Lokacija

Vaše mesto u klubu Vendome vas čeka

Online rezervacije