Korporativna novogodišnja proslava

 

Kontakt telefoni: 062780100 i 062780300
Mail adresa: office@reserve.rs

Pravi je trenutak da zakažete korporativnu proslavu Novogodišnje noći. 

Nakon naporne ali uspešne godine u kojoj su ostvareni svi zacrtani ciljevi, vreme je da se zahvalimo svojim partnerima, kolegama i zaposlenima novogodišnjom žurkom za pamćenje. Korporativna novogodišnja proslava je idealna prilika za to. Kako bi Vaša firma održala besprekornu reputaciju, za kvalitetnu novogodišnju korporativnu žurku neophodna je profesionalna organizacija i odgovarajući prostor gde bi ste priredili zabavu. Tu Vam mi pomažemo. 

Pri odabiru idealnog lokala za korporativnu novogodišnju proslavu, ono što nam treba je željena lokacija, broj gostiju i datum proslave. U ponudi imamo preko 120 objekata koji se nalaze u Centru grada, Zemunu, Novom Beogradu ili baš tamo gde Vama odgovara. 

Nakon toga Vam šaljemo odgovarajuće ponude kako bismo Vam olakšali potragu i kako bi našli idealan restoran za Vas. Garantujemo najpovoljnije ponude restorana i precizan datum kada je koji restoran ili lokal zauzet. Takođe, ova usluga je za Vas potpuno besplatna. Mi smo tu da pomognemo i olakšamo organizaciju cele korporativne nove godine. 

Neki od mnogobrojnih restorana u kojima su naši zadovoljni klijenti organizovali korporativne novogodišnje proslave su: Bajka, Baraka, Dardaneli, Devetka, Despacito, Dva jelena, Džumbus, Forma, Gabbiano, Ginko, Kafana Kafana, Klub književnika, Košuta, Majestic, Nacionalna klasa, Panta rei, Platani, Polet, Principal, Sakura, Savanova, Ušće i mnogi drugi. 

Takođe, organizujemo novogodišnju proslavu za firme u klubovima i pabovima: Ben Akiba, Brankow klub, Čorba kafe, Freestayler, Gotik, Hua hua, Kasina, Komitet, Mr. Stefan Braun, Sugar & Spice, Square Five, Tarapana, Teatro i Zlatibor Klub Venome.

Odlična zabava za mlade se uglavnom organizuje u nekom od splavova na obalama Save i Dunava, a u našoj ponudi trenutno imamo: Amsterdam, Blaywatch, Hua Hua, Sindikat, River i Port. 

A za one koji žele da provedu korporativnu novogodišnju noć u svečanim salama, nudimo: Kopernikus 610, Glamoure event centar, hotel Majestic, Ser Gilles, Compass River city, City Hall, Loby, Diamond garden, Promenada, svečeana sala Nera, vila Jelena, Karbon event centar, Stadion hall, hotel Atlantis, Allure Caramele, Hotel Crowne Plaza, Majdan, Metropol, Holiday Inn, Hotel Hyatt, Jugoslavija i mnoge druge. 

Kako svake godine imamo sve više lokala za proslavu najluđe noći, kontaktirajte nas i rezervišite idealan lokal koji odgovara Vašim zahtevima. 

Kontakt telefoni: 062780100 i 062780300
Mail adresa: office@reserve.rs

Podeli sa prijateljima
 
Prikaži
Sakrij