Lafayette

Lafayette

Karađorđeva 2-4 , Beograd

Rezervišite mesto u Lafayette restoranu za doček Nove godine

REZERVIŠITE ODMAH

062 780 100

Lafayette – Doček Nove godine

Da li ste spremni za najsenzacionalniji doček Nove godine u Beogradu?
Novogodišnja noć simbolizuje nov početak i kada se kazaljke sklope, a sat otkuca ponoć, loše stvari ostavljamo iza sebe i zaboravljamo na njih. Doček Nove godine sve nam je bliže i pravo je vreme da okupite sebi najdraže ljude i povedete ih na mesto koje morati doživeti zajedno. Lafayette pružiće vam novogodišnji doček koji nikada nećete zaboraviti i o kom ćete dugo pričati, sa razlogom.

Restoran, kabare i klub ili jednostavno – Lafayette!

Prvi kabare u svetu nastao je još davnih osamdesetih godina devetanestog veka u Parizu, a sada je doživeo svoj procvat baš u našem Beogradu. Od samog nastanka restoran Lafayette izazvao je ogromno interesovanje zbog jedinstvenog spektakla koji, iz nedelje u nedelju, priređuje za svoje goste. Prvi srpski kabare nalazi se u srcu Beton hale i spaja internacionalne gastronomske specijalitete, neverovatne performanse talentovanih izvođača i lud provod uz DJ-a. Kako je sve to moguće? 

Kabare se definiše kao predstava, nalik pozorišnoj, koja se održava u restoranu dok gosti uživaju u sjajnoj večeri i društvu. Lafayette je jedinstven koncept koji čine muzički i glumački performansi i nezaboravne plesne tačke koje izvode talentovani, mladi izvođači. U toku večeri program sadrži više od 30 tačaka koje su do detalja osmišljene od strane iskusnih i kreativnih koreografa, koji za svaku nedelju spremaju nov i jedinstven program. 

Zbog toga je repertoar u Lafayette nepostojeći, a svaka noć predstavlja novo iznenađenje i iskustvo! Nakon programa kabarea žurka tek počinje, jer je after u Lafayette! Za nastavak nezaboravnog provoda biće zadužen DJ, koji će vas sigurno pokrenuti i navesti da plešete sve do zore uz najpopularniju muziku današnjice.

Za sam doček Nove godine, Lafayette je pripremio nov program koji će prevazići sva vaša očekivanja. Spektakularan spoj svega što predstavlja Lafayette doživeće svoj vrhunac u najluđoj decembarskoj noći i sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim! 

Pored jedinstvenog novogodišnjeg kabare programa, za goste Lafayette pripremio je i sjajnu večeru u tri ganga. Večeru za vas spremaju iskusni kuvari i uključuje predjelo, glavno jelo i dezert. Pored večere, u cenu uračunato je i piće dobrodošlice koje će sve goste čekati na stolu.

Lafayette nalazi se na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Beogradu. Smešten je u Beton hali, na adresi Karađorđeva 2-4 i poseduje parking, pa je pogodan i za one koji požele da dođu svojim automobilom.

Cene i rezervacije za doček Nove godine

Za doček Nove godine u restoranu Lafayette cene se kreću u rasponu od 120 € do 250 €, po osobi. Cena zavisi od pozicije stola u samom lokalu. Kao što smo već pomenuli, u cenu je uračunata večera koja uključuje predjelo, glavno jelo, dezert i piće dobrodošlice. Na svakom stolu goste će sačekati po flaša Moet šampanjca kako bi noć započeli u najboljem raspoloženju! Ukoliko želite da noć provedete u centru samog dešavanja, cena mesta za šankom je 50 € po osobi.

Svoje mesto možete rezervisati lako, putem našeg sajta reserve.rs ili pozivom na naš broj 062 780 100


Nemojte čekati! Rezervišite svoje mesto već danas i doživite noć za pamćenje!

Galerija Lafayette restorana

Lokacija

Rezervišite svoje mesto u Lafayette restoranu

Online rezervacije