Ljutica Bar Beograd

Besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Ljutica-Bar-reserve-logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Radno vreme: Ponedeljak - Nedelja 09 - 01h
Adresa: Ljutice Bogdana 32, Beograd 11000

Program Ljutica Bar - a

Pozovite nas za aktuelni program

O Ljutica Bar - u

Beograd je dobio još jednu odličnu kafeteriju pod nazivom „LJUTICA BAR“. Ovaj izvanredni prestonički bar pored odličnih kafa, gostima nudi i široku paletu stranih i domaćih vina, alkoholnih i bezalkoholnih koktela, ceđene sokove… Nalazi se preko puta zapadne strane stadiona Crvene Zvezde, u ulici Ljutice Bogdana 32.

„LJUTICA BAR“ se prostire na izvarednih 370 kvadratnih metara, od kojih je 300 rezervisano za prelepu i izolovanu baštu, a 70 kvadrata za unutrašnjost bara. Mogu se ugostiti čak 250 osoba, a u ovom baru se organizuje i sve vrste svečanosti, i to od rođendana, svadbi, krštenja, pa sve do maturskih večeri i proslava firmi. Jednostavno, maksimalno je prilagođen za sve vrste manifestacija.

Pored fantastičnog ambijenta, okružen prelepim zelenilom, u ovom lokalu preovladava moderan stil, kvalitetan drveni enterijer, kao i više nego zanimljivo osoblje, koje će u svakom trenutku učiniti sve za Vas kako bi se u ovoj kafeteriji osećali kao kod kuće. Cene su više nego pristupačne, za svačiji džep, a radno vreme „LJUTICA BARA“ je od 9 do 1 čas iza ponoći.

Filip Filipović, vlasnik „LJUTICA BAR“ kaže za RESERVE.RS da je lokal otvoren pre tri meseca i da ima već svoje stalne goste koji su više nego zadovoljni uslugom u ovom baru.

„Beograđanima u našem lokalu je zagarantovan provod. U Ljutica baru organizujemo sve vrste svečanosti, uz odlične cene. Ponosimo se do sada urađenim i svako ko dođe u naš lokal može uživati u prelepom ambijetu nedaleko od centra grada.“

Autor: Dragan Stanimirović


Galerija Ljutica Bar – a

Podeli sa prijateljima

Navigacija i mapa

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Ljutice Bogdana 32, Beograd, Ljutica Bar
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):

 
Prikaži
Sakrij