Novi Bitef Art Cafe Beograd

Info i besplatne rezervacije na 062 780 300 ili putem

Online rezervacije

Novi-bitefartcafe-Reserve-Logo

Info i besplatne rezervacije: 062 780 300
Adresa: Mitropolita Petra 8, Beograd

Program Bitef Art Cafe-a

Pozovite nas za aktuelni program

O Bitef Art Cafe-u

Klub Novi Bitef Art Cafe jedinstvenim izrazom čini bitan deo beogradskog noćnog života, ali i kulturnog uopšte. Klub Novi BitefArtCafe, pored svog modernog, sada već novog i ekskluzivnog enterijera, nudi veliki izbor raznih vrsti pića.

Klub Novi Bitef Art Cafe uživa ugled mesta sa najboljim klupskim svirkama. Gostio je brojne strane pop i jazz muzičare, kao i priznate, ali i mlade bendove.

Pored velikog iskustva u organizacionom poslovanju, klub Novi BitefArtCafe sarađuje sa velikim brojem kvalitetnih umetnika, a pre svega muzičkim sastavima različitih stilova od klasike, preko jazz-a, MTV hitova, funk&soul-a, disco/housa, kao i odabranim profesionalcima u sferi video i audio produkcije.

Klub Novi Bitef Art Cafe prima 700 osoba, poseduje visoko kvalitetno ozvučenje, rasvetu i vrhunsku ventilaciju. Enterijer je renoviran od temelja. Urađen je u potpunosti po našem ukusu, a tako da svakom gostu bude prijatno. Takođe, gostima će na raspolaganju biti parking novog kluba, te ni o ovom aspektu neće morati da brinu.


Galerija kluba Bitef Art Cafe

Podeli sa prijateljima

Kako do Bitef Art Cafe-a?

Unesite Vašu adresu, kliknite na dugme "Izračunajte" i proverite prosečno vreme od Vaše adrese do lokala. Takođe dobijate i uputstva kojim ulicama ćete stići najbrže.
  • Do:
  • Mitropolita Petra 8, Beograd, klub Novi Bitef Art Cafe
  • Od (unesite Vašu adresu u formatu: ulica broj, grad npr:Bulevar kralja Aleksandra 17, Beograd):
 
Prikaži
Sakrij